ΕΒΕΑ: Υπόμνημα σε Πρωθυπουργό και πολιτικούς αρχηγούς για την οικονομία

Υπόμνημα στον Πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Κοινοβούλιο με τις θέσεις και τις προτάσεις του ΕΒΕΑ για την ελληνική οικονομία εν όψει της ΔΕΘ απέστειλε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ.

Υπόμνημα στον Πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Κοινοβούλιο με τις θέσεις και τις προτάσεις του ΕΒΕΑ για την ελληνική οικονομία εν όψει της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης απέστειλε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ.

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο η εφετινή ΔΕΘ βρίσκει την πραγματική οικονομία σε δεινή κατάσταση, γεγονός που απέδωσε όχι μόνο στις επιπτώσεις της παγκόσμιας κρίσης, αλλά και στις «τραγικές» σε πολλές περιπτώσεις επιλογές της κυβέρνησης.

«Την ίδια περίοδο πέρυσι, το ΕΒΕΑ στο υπόμνημα που είχε αποστείλει στον πρωθυπουργό με αφορμή τη ΔΕΘ, τόνιζε εμφατικά την ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου» δήλωσε ο επικεφαλής του ΕΒΕΑ. «Δυστυχώς, δεν εισακουστήκαμε και τα αποτελέσματα ήταν άκρως αρνητικά. Το ζήτημα είναι ότι τα κυβερνητικά λάθη πληρώνουν ακριβά οι πολίτες και οι επιχειρήσεις της χώρας» πρόσθεσε ο κ. Μίχαλος ο οποίος κάλεσε εκ νέου την κυβέρνηση να δει την πραγματικότητα και να αλλάξει το μίγμα της πολιτικής που εφαρμόζει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk