Ο Στίβεν Κινγκ ελπίζει να «εξοργίσει μερικούς ανθρώπους λίγο παραπάνω» μ’ ένα καινούργιο, πρωινό ραδιοφωνικό πρόγραμμα με αριστερές ιδέες (πρόκειται για ένα talk show) που θα λειτουργήσει ως αντίβαρο στη μεγάλη εξάπλωση των προγραμμάτων από συντηρητικούς παραγωγούς στην αγορά του αμερικανικού ραδιοφώνου.

«Είμαστε λίγο προς τ’ αριστερά, αλλά έχουμε δίκιο» είπε ο δημοφιλής συγγραφέας σε μια όχι και τόσο συνηθισμένη συνέντευξη Τύπου ανακοινώνοντας τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζουν η Πατ Λαμάρς, υποψήφια αντιπρόεδρος των ΗΠΑ το 2004 με το Κόμμα των Πρασίνων, και τον Ντον Κούκσον που έχει εργαστεί παλαιότερα ως ρεπόρτερ.

Η εκπομπή που ονομάστηκε «The Pulse Morning Show» και ξεκινάει στις 12 Σεπτεμβρίου θα μεταδίδεται καθημερινά απ’ τους δυο ραδιοφωνικούς σταθμούς (WZON 103.1 FM και 620 ΑΜ) που ανήκουν στον συγγραφέα αλλά και μέσω του διαδικτύου απ’ το zoneradio.com.

«Θα προσπαθήσουμε να ενημερώνουμε τον κόσμο. Θα είμαστε προκλητικοί. Θα είμαστε διασκεδαστικοί και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε μια δύναμη θετική για την κοινωνία μας» είπε ο Στίβεν Κινγκ στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα του Μέιν «Bangor Daily News»
Η Λαμάρς δήλωσε ότι θα στοχοποιεί τους πολιτικούς που με τις φωνές τους τρομοκρατούν τους πολίτες του Μέιν και συγκεκριμένα μ’ αυτούς που πολεμάνε το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας. «Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι εκεί έξω την ώρα που μιλάμε και δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό απ’ το να εναντιώνεσαι σε έναν τρομοκράτη φωνακλά» είπε. «Θέλουμε να γελάτε συνέχεια γιατί αν δεν το κάνετε, τότε θα πρέπει να κλάψετε».

«Θέλουμε να ενοχλούμε που και που ορισμένους, να εξοργίσουμε μερικούς ανθρώπους λίγο παραπάνω» πρόσθεσε ο Κινγκ. «Υπάρχουν μερικοί που αξίζει να τους βάζεις στη θέση τους από καιρού εις καιρόν».