Μπορεί να είναι μόλις 29 χρονών, αλλά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αναμένεται να φύγει με τουλάχιστον ένα τιμητικό βραβείο στα επερχόμενα MTV Music Video Awards.

Την Κυριακή 28 Αυγούστου στο πλαίσιο της απονομής των μουσικών βραβείων για το 2011, μεγάλα αστέρια της μουσικής μεταξύ των οποίων οι Μαντόνα, Lady Gaga, Ke$ha, Κέιτι Πέρι, Ντέμι Λοβάτο, Νίκι Μινάχ και Τζάνετ Τζάκσον, θα ενώσουν τις «φωνητικές» τους δυνάμεις στη σκηνή, στο πλαίσιο ενός αφιερώματος στην πριγκίπισσα της ποπ.

Μαζί φυσικά με τους διάσημους θαυμαστές της θα ανέβει στη σκηνή και η ίδια -η οποία είναι ιδιαίτερα hot αυτόν τον καιρό λόγω της δυναμικής επιστροφής της- τραγουδώντας τις νέες τις επιτυχίες «Hold It Against Me» και «I Wanna Go», σύμφωνα με την ιστοσελίδα RadarOnline.

Αν και τέτοιου τύπου αφιερώματα γίνονται συνήθως για μεγαλύτερους σε ηλικία αστέρες της μουσικής, ωστόσο φημολογείται πως είναι το «δόλωμα» που έχει βάλει η παραγωγή του σόου προκειμένου να βεβαιωθεί ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα παρευρεθεί σε αυτό, όπως αναφέρει ανώνυμη πηγή στην ιστοσελίδα.

«Η εμφάνιση της Μπρίτνεϊ θα ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης» προσθέτει.

Επίσης, στο πλαίσιο των MTV Music Video Awards θα πραγματοποιηθεί και αφιέρωμα στη μνήμη της Εϊμι Γουαϊνχάουζ με τον Τόνι Μπενέτ και άλλους φίλους της εκλιπούσας σταρ να ανεβαίνουν στη σκηνή.