Μετά την περσινή επιτυχημένη βραδιά απονομής των μουσικών βραβείων MTV, με οικοδέσποινα την Τσέλσι Χάντλερ και την εμφάνιση-έκπληξη της Lady Gaga με το φόρεμα από κρέας, το μουσικό κανάλι αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη ανατροπή όσον αφορά στον οικοδεσπότη: να μην έχει καθόλου!

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι χθες -Τρίτη 23 Αυγούστου- σύμφωνα με την παραγωγό των MTV Video Music Awards Εϊμι Ντόιλ, το κανάλι αναζητούσε τον ιδανικό παρουσιαστή.

«Ο παρουσιαστής είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο» είχε δηλώσει η Εϊμι Ντόιλ σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα Billboard.

«Αισθανόμαστε ότι κάναμε πολύ καλά που ανεβάσαμε στη σκηνή ανερχόμενα αστέρια, όπως η Τσέλσι Χάντλερ και ο Ράσελ Μπράντ. Είμαστε μπροστά στην πρόκληση του να βρούμε το σωστό πρόσωπο και αυτή τη φορά έτσι ώστε το σόου να είναι πλήρες».

Προφανώς, όμως κάτι άλλαξε και σε σημερινή του ανακοίνωση το website του καναλιού αποκάλυψε ότι δεν θα υπάρχει οικοδεσπότης.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι η σκηνή της απονομής των μουσικών βραβείων δεν θα λάμψει αρκετά. Αντίθετα πλήθος αστέρων ανάμεσά τους οι Αντέλ, Μπρούνο Μαρς, Κρις Μπράουν, Lady Gaga, Λιλ Γουέιν κ. α σύμφωνα με όσο υπόσχεται η Εϊμι Ντόιλ θα εντυπωσιάσουν με τα σόου τους το κοινό των MTV Video Music Awards.

Η απονομή των MTV Video Music Awards 2011 θα γίνει την Κυριακή 28 Αυγούστου.