«Κολλημένοι» με το Facebook οι έλληνες

Όπως όλα δείχνουν οι έλληνες είναι φανατικοί χρήστες του Facebook. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιστοσελίδας Alexa, που καταγράφει την επισκεψιμότητα των διαφόρων ιστοτόπων, στη χώρα μας οι περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου επισκέπτονται το Facebook. Στη λίστα με τα πλέον δημοφιλή sites της Alexa στην πρώτη θέση κατατάσσεται η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και στη δεύτερη ο ιντερνετικός κολοσσός Google. Η χώρα μας θα πρέπει να είναι μια από τις ελάχιστες, αν όχι η μοναδική, όπου το Facebook είναι πιο δημοφιλές από την Google.

Όπως όλα δείχνουν οι έλληνες είναι φανατικοί χρήστες του Facebook. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιστοσελίδας Alexa, που καταγράφει την επισκεψιμότητα των διαφόρων ιστοτόπων, στη χώρα μας οι περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου επισκέπτονται το Facebook.

Στη λίστα με τα πλέον δημοφιλή sites της Alexa στην πρώτη θέση κατατάσσεται η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και στη δεύτερη ο ιντερνετικός κολοσσός Google.

Η χώρα μας θα πρέπει να είναι μια από τις ελάχιστες, αν όχι η μοναδική, όπου το Facebook είναι πιο δημοφιλές από την Google.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk