Είναι ιδιοκτήτες πολλών ακινήτων. Έχουν εντυπωσιακά σπίτια στο Μαλιμπού, το Λος Άντζελες, τη Νέα Ορλεάνη, την Γαλλία, την Ιταλία.

Ωστόσο, αυτή τη φορά ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί επέλεξαν να πουλήσουν κάποιο από αυτά, παρά να επενδύσουν σε ένα καινούριο -παρά το γεγονός ότι φιγουράρουν στην πεντάδα της λίστας του Forbes με τα πιο καλοπληρωμένα ζευγάρια της σοουμπιζ.

Ο λόγος για το σπίτι τους στο Μαλιμπού, το οποίο βρίσκεται σε ένα λόφο με εκπληκτική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό και πωλείται έναντι του ποσού των $13.75 εκατομμυρίων.

Η 380τ.μ βίλα τους περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια και ισάριθμα μπάνια, μια μεγάλη υπερσύγχρονη κουζίνα, τζάκια, πισίνα, ενώ ένα ειδικά διαμορφωμένο μονοπάτι οδηγεί σε ιδιωτική παραλία.

Τα τελευταία δύο χρόνια το ζευγάρι έχει ανακαινίσει και επεκτείνει το σπίτι υπό της οδηγίες του σχεδιαστή Κρίστοφερ Ρ. Σόρενσεν, γνωστού για την οικολογική του συνείδηση, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να της βάλουν πωλητήριο.

Οι λόγοι ωστόσο, που οι δύο σταρ αποφάσισαν να πουλήσουν το σπίτι αυτό δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Να σημειώσουμε ότι η μόνιμη κατοικία της πολύτεκνης οικογένειας -που αυτόν τον καιρό βρίσκεται στη Σκοτία λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Μπραντ Πιτ- βρίσκεται στο ανατολικό Χόλιγουντ, στο Λος Άντζελες.