Μετά την έντονη φημολογία που ήθελε το Sex and the city να επιστρέφει στις μικρές οθόνες, τώρα έρχεται στο προσκήνιο η πιθανότητα της τρίτης συνέχειας της ομώνυμης ταινίας.

Ενώ όλοι περίμεναν την επιβεβαίωση ότι σύντομα θα δούμε στην μικρή οθόνη νέα επεισόδια από την εν λόγω σειρά -που θα διηγείται τις περιπέτειες της τετράδας στα νεανικά τους χρόνια με πρωταγωνίστριες τις Ελίζαμπεθ Όλσεν, Μπλέικ Λάιβλι, Σελένα Γκομέζ και Έμμα Ρόμπερτς- με την Σάρα Τζέσικα Πάρκετ να εμπλέκεται στην παραγωγή, η τελευταία σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως είναι πολύ πιθανό να δούμε την εξέλιξη των τεσσάρων κυριών στην μεγάλη οθόνη.

«Η ιστορία υπάρχει. Είναι μικρή, αλλά υπάρχει και πιστεύω πως πρέπει να ειπωθεί. Το θέμα είναι πότε θα είναι η σωστή χρονικά στιγμή ώστε να γίνει πραγματικότητα», είπε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο αμερικάνικο περιοδικό «Parade», διαψεύδοντας έτσι τα δημοσιεύματα που έλεγαν πως δεν πρόκειται να υπάρξει τρίτη ταινία μετά την αποτυχία της δεύτερης.

Ωστόσο, αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν το«Sex and the City» να επιστρέφει και πάλι στις μικρές μας οθόνες, λέγοντας ότι «είναι επιθυμία όλων μας να γίνει, αλλά τον κύριο και τελικό λόγο έχει οδημιουργός της σειράς Ντάρεν Σταρ».