Σε αναγκαστική αποχώρηση ο Τζέιμς Μέρντοκ;

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου Μέρντοκ αναζητά τρόπους λειτουργίας της επιχείρησης σε περίπτωση αποχώρησης του γιου του αυστραλού μεγιστάνα Τζέιμς «Η εταιρεία συνεχίζει να λειτουργεί σαν να μην υφίσταται αυτό το ενδεχόμενο, αλλά όλοι σκέφτονται ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εντελώς απίθανο» δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της News Corp. Εκπρόσωποι της εταιρείας ανακοίνωσαν ότι δεν ισχύει «απολύτως κανένα» ενδεχόμενο αποχώρησης του Τζέιμς, αλλά οι επίσημες ανακοινώσεις της εταιρείας τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζονται με μεγάλη δόση σκεπτικισμού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου Μέρντοκ αναζητά τρόπους λειτουργίας της επιχείρησης σε περίπτωση αποχώρησης του γιου του αυστραλού μεγιστάνα Τζέιμς «Η εταιρεία συνεχίζει να λειτουργεί σαν να μην υφίσταται αυτό το ενδεχόμενο, αλλά όλοι σκέφτονται ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εντελώς απίθανο» δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της News Corp.

Εκπρόσωποι της εταιρείας ανακοίνωσαν ότι δεν ισχύει «απολύτως κανένα» ενδεχόμενο αποχώρησης του Τζέιμς, αλλά οι επίσημες ανακοινώσεις της εταιρείας τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζονται με μεγάλη δόση σκεπτικισμού.

Ο Τζέιμς Μέρντοκ, όπως και η αυτοκρατορία που δημιούργησε ο πατέρα τους Ρούπερτ, έχει πληγεί σχεδόν ανεπανόρθωτα από το σκάνδαλο των υποκλοπών στην εφημερίδα News of the World.

«Το πιο πιθανό είναι να απομακρυνθεί για ένα διάστημα έως ότου το σκάνδαλο ξεχαστεί» δήλωσε άλλο στέλεχος του ομίλου.

Πριν την αποκάλυψη του σκανδάλου ο Τζέιμς εθεωρείτο ως ο επικρατέστερος διάδοχος του πατέρα του στην ηγεσία της News Corporation και ήταν επικεφαλής της ομάδας που οργάνωνε την εξαγορά του τηλεοπτικού δικτύου British Sky Broadcasting, μια συμφωνία που ναυάγησε εξ αιτίας του σκανδάλου. Όμως όπως όλα δείχνουν τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ανατρέπονται σε καθημερινή βάση.

Την ίδια στιγμή ένα βρετανικό δικαστήριο κάλεσε τον ιδιωτικό ντέτεκτιβ Γκλεν Μιλκέρ, που έχει ήδη παραδεχτεί την εμπλοκή του στην υπόθεση, να αποκαλύψει την ταυτότητα των εργαζόμενων ή στελεχών της News of the World που του ζήτησαν να υποκλέψει τα τηλέφωνα πέντε βρετανών ανάμεσα στους οποίους και το μοντέλο Έλ Μακφέρσον.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk