Αμεση μεταγραφική ενίσχυση με τρεις (!) ποδοσφαιριστές αποφάσισαν στον Ολυμπιακό. Αυτό προέκυψε από τη σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ μεταξύ των κκ. Ερνέστο Βαλβέρδε, Γιάννη Βρέντζου και Ινιάκι Ιμπάνιεθ, ενώ τηλεφωνική επικοινωνία υπήρξε και με τον πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ισπανός τεχνικός κ. Βαλβέρδε ζήτησε δύο προσθήκες στα χαφ και έναν επιθετικογενή ποδοσφαιριστή κάτι το οποίο θα προσπαθήσει να υλοποιήσει η διοίκση των Ερυθρόλευκων μολονότι στενεύουν τα χρονικά περιθώρια.

Επί του παρόντος, προτεραιότητα φαίνεται ότι αποτελεί η απόκτηση του Ζαν Μακούν, ενώ ως εναλλακτική επιλογή υπολογίζεται ο Μάρκο Εστράδα. Επίσης, εφόσον αποχωρήσει από τον Ολυμπιακός και ο Μοϊσές Ουρτάδο θα γίνει κίνηση για την αγορά του Πάμπλο Ορμπάιθ από την Μπιλμπάο. Σημειωτέον ότι φήμες αναφέρουν πως στη λίστα των Ερυθρόλευκων για την επίθεση υπάρχει και ο νιγηριανός επιθετικός της Καβάλας Μπέντζαμιν Ονουάτσι.


Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός και ο Ατρόμητος συμφώνησαν προφορικά για τη μεταγραφή του Ανδρέα Τατού, ο οποίος όμως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Περιστερίου τουλάχιστον μέχρι τον προσεχή Ιανουάριο, οπότε ο κ. Βαλβέρδε θα αποφασίσει αν επιθυμεί την ένταξή του στην πειραϊκή ομάδα.