«Κόκκινο» για επτά ΠΑΕ εν όψει του νέου πρωταθλήματος

Τον κίνδυνο να μην πάρουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα αντιμετωπίζουν επτά ομάδες οι οποίες «κόβονται» από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη (18/8) προκειμένου να εξετάσει τους φακέλλους των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα. Μεταξύ των ομάδων που κινδυνεύουν είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ ενώ τη «μαύρη λίστα» συμπληρώνουν τα Γιάννενα, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Καβάλα, η Κέρκυρα και ο ΟΦΗ.

Τον κίνδυνο να μην πάρουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα αντιμετωπίζουν επτά ομάδες που «κόβονται» από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη (18/8) προκειμένου να εξετάσει τους φακέλλους των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα. Μεταξύ των ομάδων που κινδυνεύουν είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, ενώ τη «μαύρη λίστα» συμπληρώνουν τα Γιάννενα, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Καβάλα, η Κέρκυρα και ο ΟΦΗ.

Σύμφωνα με την αξιολόγηση της επιτροπής οι παραπάνω ΠΑΕ δεν πληρούν τις προϋποθέσεις με βάση τα στοιχεία που έχουν καταθέσει μέχρι τώρα. Στο μικροσκόπιο της επιτροπής μπαίνουν τα χρέη των ΠΑΕ προς το Δημόσιο, το ΙΚΑ αλλά και προς παίκτες, ενώ κάθε ΠΑΕ πρέπει να καταθέσει εγγυητική επιστολή Τραπέζης το ποσό της οποίας ανέρχεται στο 10% του προϋπολογισμού της.
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού πρόκειται να συνεδριάσει εκ νέου την Τρίτη για να επανεξετάσει τους φακέλλους των εν λόγω ΠΑΕ οι οποίες θα κληθούν να προσκομίσουν συμπληρωματικά στοιχεία.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk