Τα μάθατε τα νέα;

Κύριε διευθυντά, ελπίζω το παράδειγμα του Μητροπολίτη Ζακύνθου Χρυσόστομου που στα 72 του χρόνια παραιτείται από τη θέση του επιθυμώντας «να φύγει όρθιος» και εξηγώντας ότι «ο άνθρωπος πρέπει να αποφασίζει όταν έχει τα μυαλά του στη θέση τους και όχι όταν του το επιβάλλουν κάποιες συνθήκες» να παραδειγματίσει τους καρεκλοκένταυρους αυτής της χώρας. Ολους όσοι θεωρούν τα αξιώματα-ιδιότητές τους ισόβιο

Τα μάθατε τα νέα; | tovima.gr
Κύριε διευθυντά,

Ελπίζω το παράδειγμα του Μητροπολίτη Ζακύνθου Χρυσόστομου που στα 72 του χρόνια παραιτείται από τη θέση του επιθυμώντας «να φύγει όρθιος» και εξηγώντας ότι «ο άνθρωπος πρέπει να αποφασίζει όταν έχει τα μυαλά του στη θέση τους και όχι όταν του το επιβάλλουν κάποιες συνθήκες» να παραδειγματίσει τους καρεκλοκένταυρους αυτής της χώρας. Ολους όσοι θεωρούν τα αξιώματα-ιδιότητές τους ισόβιο προνόμιο και εξακολουθούν να επιβάλλουν πεισματικά την παρουσία τους ακόμη και όταν η «νέα εποχή», με τις εξελίξεις, τις προχωρημένες ιδεολογίες της αλλά και τις αυξημένες απαιτήσεις της, τους έχει αφήσει πολύ πίσω. Εννοείται, βεβαίως, ότι ο Ζακύνθου δεν συμπεριλαμβάνεται σε εκείνους, καθώς είναι σε γενικές γραμμές μία από τις πιο προοδευτικές φωνές της ελληνικής Εκκλησίας…

Μετά τιμής

Πανδώρα
ΥΓ.: Κατά τα άλλα… Δεν προκαλεί αντιδράσεις μόνο ο παραθερισμός (εν μέσω οικονομικής κρίσης) των ευρωπαίων πολιτικών. Πολλά τα αρνητικά σχόλια και για τις φημολογούμενες υπερπολυτελείς διακοπές του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ιλ.

* Ο οποίος λέγεται ότι τη στιγμή που ο λαός του αντιμετωπίζει μείζον πρόβλημα εξαιτίας της έλλειψης τροφίμων απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα από το πολυτελές σκάφος του. Εν προκειμένω, αφού στη χώρα του δεν γίνονται εκλογές ώστε να τον… μαυρίσουν με την ψήφο τους, φροντίζει ο ίδιος για το τέλειο μαύρισμά του!

* Και μια είδηση που ενδιαφέρει όσους αθλούνται, επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά: οι επιδόσεις τους θα βελτιωθούν αν ερωτευθούν ή αν καταφέρουν να χτίσουν μακρόχρονη σχέση αγάπης. Σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα, η ρομαντική διάθεση επιδρά και στο μυϊκό σύστημα!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk