Πρώτη ελληνική συμμετοχή στην Εκθεση της Σμύρνης

Η Ελλάδα θα συμμετάσχει στην 80ή Διεθνή Εμπορική Εκθεση της Σμύρνης που ξεκινά στις 8 Σεπτεμβρίου, αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα Star. Η τουρκική εφημερίδα σημειώνει ότι είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα θα συμμετάσχει στην Έκθεση, γεγονός που αποδίδει στη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των δύο γειτονικών χωρών.


Η Ελλάδα θα συμμετάσχει στην 80ή Διεθνή Εμπορική Εκθεση της Σμύρνης που ξεκινά στις 8 Σεπτεμβρίου, αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα Star. Η τουρκική εφημερίδα σημειώνει ότι είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα θα συμμετάσχει στην έκθεση, γεγονός που αποδίδει στη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των δύο γειτονικών χωρών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το θέμα του ελληνικού περιπτέρου θα είναι η νήσος Λέσβος. «Πρόκειται για το μεγαλύτερο νησί του Ανατολικού Αιγαίου, που βρίσκεται κοντά στην τουρκική ακτογραμμή. Στόχος της Ελλάδας είναι να διαφημίσει το νησί αυτό», γράφει η Star.

«Η απόφαση να προβληθεί τουριστικά η Λέσβος οφείλεται στην αύξηση των τουριστών από την Τουρκία που επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά», σημειώνει η εφημερίδα.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk