Βρετανία: «Όλοι γνώριζαν για τις υποκλοπές»

Ένας πρώην ρεπόρτερ της εφημερίδας News of the World ισχυρίζεται ότι όλοι γνώριζαν για τις υποκλοπές, από τους διευθυντές σύνταξης μέχρι τα υπψηλόβαθμα στελέχη. Σε επιστολή του ο Κλάιβ Γκούντμαν, ο ρεπόρτερ που κάλυπτε την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και σήμερα βρίσκεται στη φυλακή για την ανάμιξή του στο σκάνδαλο αναφέρει ότι οι υποκλοπές ήταν κάτι που συζητιόταν ευρέως στις συσκέψεις της εφημερίδας. Μάλιστα ο Άντι Κόλσον, πρώην διευθυντής σύνταξης και πρώην σύμβουλος επικοινωνίας του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, τον είχε διαβεβαιώσει ότι θα μπορούσε να μην απολυθεί αν παραδεχόταν ότι ήταν ο μοναδικός ρεπόρτερ που είχε υποκλέψει τηλεφωνήματα.

Ένας πρώην ρεπόρτερ της εφημερίδας News of the World ισχυρίζεται ότι όλοι γνώριζαν για τις υποκλοπές, από τους διευθυντές σύνταξης μέχρι τα υπψηλόβαθμα στελέχη.

Σε επιστολή του ο Κλάιβ Γκούντμαν, ο ρεπόρτερ που κάλυπτε την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και έμεινε τέσσερις μήνες στη φυλακή για την ανάμιξή του στο σκάνδαλο αναφέρει ότι οι υποκλοπές ήταν κάτι που συζητιόταν ευρέως στις συσκέψεις της εφημερίδας. Μάλιστα ο Άντι Κόλσον, πρώην διευθυντής σύνταξης και πρώην σύμβουλος επικοινωνίας του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, τον είχε διαβεβαιώσει ότι θα μπορούσε να μην απολυθεί αν παραδεχόταν ότι ήταν ο μοναδικός ρεπόρτερ που είχε υποκλέψει τηλεφωνήματα.

Η επιστολή του Γκούντμαν «καίει» τον Κόσλον ο οποίος έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν γνώριζε τίποτα για τις υποκλοπές. Επίσης είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικές για τον Ρούπερτ Μέρντοκ και τον γιο του Τζέιμς, οι οποίοι επίσης δήλωσαν άγνοια για το όργιο των υποκλοπών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk