Ο Μάικ Μάγιερς θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη για την τέταρτη συνέχεια της ταινίας Austin Powers, σύμφωνα με την ιστοσελίδα hitfix.

Η ιστοσελίδα επιβεβαιώνει ότι ο γνωστός ηθοποιός έχει ήδη υπογράψει την συμφωνία να υποδυθεί ξανά τον αγαπησιάρη κωμικό πράκτορα, αλλά δεν έχουν δοθεί ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με το σενάριο και τους υπόλοιπους ηθοποιούς και συντελεστές.

Επίσης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν ο Τζέι Ροχ θα υπογράψει την σκηνοθεσία του Austin Powers 4.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η τελευταία ταινία όπου ο γνωστός ηθοποιός κρατούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο -εκτός από τις ταινίες κινουμένων σχεδίων Shreck, στις οποίες ο Μάικ Μάγιερς έχει δανείσει την φωνή του και την μικρή του συμμετοχή στην ταινία «Inglorious Bastards»- ήταν το «The Love Guru» το 2008 που απέτυχε παταγωδώς.

Από την άλλη σύμφωνα με την ιστοσελίδαAccess Hollywood, η πρώτη ταινία «International Man of Mystery» απέφερε συνολικά πάνω από $467 εκατομμύρια. Ακολούθησε η δεύτερη «The Spy Who Shagged Me» με $310 εκατομμύρια, ενώ η τελευταία είχε κέρδη $210 εκατομμυρίων.

Ο Μάικ Μάγιερς και η σύζυγός του Κέλι Τισντέιλ -οι οποίοι ανακοίνωσαν τον κρυφό τους γάμο τον περασμένο Μάρτιο- περιμένουν το πρώτο τους παιδί.