Εξακολουθεί να αναζητεί την πόρτα εξόδου από την Ελλάδα ο αλγερινός επιθετικός Ραφίκ Τζιμπούρ σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στον επίσημο Ολυμπιακό.

Ο 26χρονος επιθετικός έχει εξουσιοδοτήσει τον ατζέντη του να αναζητήσει ομάδα στη Γαλλία και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να είναι η Λιλ αυτή που θα κάνει προσπάθεια να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Αν ευσταθεί δε και αποδειχθεί αληθές το σενάριο που θέλει τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας να καταθέτουν πρόταση 2,2 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του αλγερινού φορ, στον Ολυμπιακό δεν θα το σκεφτούν και πολύ για να συναινέσουν στην παραχώρησή του.

Ο Τζιμπούρ ναι μεν καλύπτει τον κ. Ερνέστο Βαλβέρδε τουλάχιστον για την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, ο τελευταίος όμως δεν κρύβει ότι θα ήθελε έναν πιο κλασικό φορ περιοχής και περισσότερο δοκιμασμένο σε πιο δυνατά πρωταθλήματα.

Ο διακαής πόθος του ισπανού τεχνικού παραμένει ο παραγουανός διεθνής επιθετικός Νέλσον Βαλντές, ο οποίος ανήκει στην ισπανική Χέρκουλες και παρά το γεγονός ότι βολιδοσκοπείται από αρκετές ομάδες της Πριμέρα Ντιβισιόν, δεν έχει ακόμα αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.

Το ποσό που απαιτείται για την απόκτησή του αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ και στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους αν έχουν διαθέσιμα (και «ζεστά», δηλαδή… σε μετρητό) 3,5 εκατ. ευρώ. Για να γίνει αυτό βέβαια θα πρέπει να πωληθεί ο Τζιμπούρ σε μία πολύ καλή τιμή.