Κάθαρση = ανέκδοτο

Στο σχόλιο «Η μπάλα στον Γερουλάνο» αναφέρεται ότι η απόφαση περί υποβιβασμού Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας προκαλεί ερωτηματικά ακόμα και σε «έμπειρο δικαστικό». Καθόμαστε λοιπόν εδώ και δυο μέρες και πεταλώνουμε τον ψύλλο για να ανακαλύψουμε πως, διάολε, υπήρξε μεν τιμωρία αλλά και πάλι… όχι; Αν όμως ένας έμπειρος δικαστικός έχει ερωτηματικά, ο απλός πολίτης δεν μπορεί φυσικά να έχει τις απαντήσεις. Πόσω δε μάλλον όταν η απόφαση της UEFA στην Ευρώπη ήταν πολύ σκληρότερη από αυτήν που πάρθηκε στην Ελλάδα.

Κάθαρση = ανέκδοτο | tovima.gr

Στο σχόλιο «Η μπάλα στον Γερουλάνο» αναφέρεται ότι η απόφαση περί υποβιβασμού Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας προκαλεί ερωτηματικά ακόμα και σε «έμπειρο δικαστικό».
Καθόμαστε λοιπόν εδώ και δυο μέρες και πεταλώνουμε τον ψύλλο για να ανακαλύψουμε πως, διάολε, υπήρξε μεν τιμωρία αλλά και πάλι… όχι;
Αν όμως ένας έμπειρος δικαστικός έχει ερωτηματικά, ο απλός πολίτης δεν μπορεί φυσικά να έχει τις απαντήσεις.

Πόσω δε μάλλον όταν η απόφαση της UEFA στην Ευρώπη ήταν πολύ σκληρότερη από αυτήν που πάρθηκε στην Ελλάδα. Τι μπορεί αλήθεια να σημαίνει αυτό; Οτι στην Ευρώπη οι ποινές είναι σκληρότερες ή μήπως ότι στην Ελλάδα είναι ελαστικότερες; Σίγουρα πάντως όλα τούτα δεν μυρίζουν εξυγίανση.

Ερχεται λοιπόν η ελληνική πολιτεία και ζητά από τον έλληνα πολίτη να της δείξει την εμπιστοσύνη του σε θέματα πολύ πιο σοβαρά όπως η αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Πως όμως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο όταν ο πολίτης βλέπει μπροστά στα μάτια του την πολιτεία της ίδιας αυτής κοινωνία, στην ίδια αυτή χώρα να μην μπορεί να δώσει μια ξεκάθαρη λύση εξυγίανσης σε μια εντελώς ασήμαντη (αναλογικά) κρίση όπως αυτή του ποδοσφαίρου;

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk