Διαθέτει μια σιλουέτα που ζηλεύουν εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο. Είναι αναμφισβήτητα από τις πιο καλλίγραμμες και γοητευτικές ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Ο λόγος για την Εύα Μέντες, η οποία ωστόσο αποκάλυψε στο περιοδικό Zest, ότι ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή, χωρίς να στερείται τους αγαπημένους της υδατάνθρακες.

«Λατρεύω τα ζυμαρικά και το ψωμί» αναφέρει. «Οι άνθρωποι εκπλήσσονται πάντα όταν με βλέπουν να τρώω ψωμί στα εστιατόρια. Ωστόσο, προτιμώ το ολικής άλεσης» πρόσθεσε.

Επίσης, η 37χρονη ηθοποιός αποφεύγει το κρέας -αντ’ αυτού επιλέγει ψάρι και καφέ ρύζι- ενώ αποκάλυψε ότι διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της με τακτικές επισκέψεις στο γυμναστήριο και ταυτόχρονα παρακολουθεί προγράμματα γιόγκα.

«Πηγαίνω στο γυμναστήριο 3-4 φορές την εβδομάδα όπου κάνω περίπου μια ώρα βάρη -όχι πολλές επαναλήψεις- και 35 λεπτά αερόβιες ασκήσεις, όπως τρέξιμο» είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσφατα η Εύα Μέντες στο πλαίσιο μια φωτογράφησης στο Λος Άντζελες για την Reebok με την διεθνούς φήμης φωτογράφο Έλεν Βον Άνγουορθ, αποκάλυψε κι άλλα μυστικά της εξαιρετικής φυσικής της κατάστασης.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι λατρεύει το περπάτημα -κάτι που κάνει βγάζοντας τον αγαπημένο της σκύλο καθημερινά βόλτα-, ενώ παραδέχθηκε ότι η γυμναστική για να είναι αποτελεσματική πρέπει να γίνει μέρος της καθημερινότητάςότας μας.

Δείτε το σχετικό βίντεο