Η Daily Mail ζητά συγγνώμη για αβάσιμο άρθρο της

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail ζήτησε σήμερα «ανεπιφύλακτα» συγγνώμη από την διοίκηση της γαλλικής τράπεζας Societe Generale, αναγνωρίζοντας ότι ήταν «αβάσιμο» το άρθρό της με ημερομηνία 7 Αυγούστου, στο οποίο υποστηριζόταν ότι η τράπεζα «είναι στα πρόθυρα της καταστροφής»

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail ζήτησε σήμερα «ανεπιφύλακτα» συγγνώμη από την διοίκηση της γαλλικής τράπεζας Societe Generale, αναγνωρίζοντας ότι ήταν «αβάσιμο» το άρθρό της με ημερομηνία 7 Αυγούστου, στο οποίο υποστηριζόταν ότι η τράπεζα «είναι στα πρόθυρα της καταστροφής».

Στο άρθρο υποστηριζόταν ότι μια από τις σημαντικότερες τράπεζες στην Ευρώπη «τελεί σε κατάσταση κινδύνου», και ίσως «είναι στα πρόθυρα της καταστροφής».

«Σήμερα, όμως, αναγνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι αληθές και ανεπιφύλακτα ζητούμε συγγνώμη από τη γαλλική τράπεζα Societe Generale, για την όχληση, που το άρθρό μας τής προκάλεσε».

Απ’ την πλευρά της, η Societe Generale σε ανακοινωθέν της ανέφερε ότι «λαμβάνει υπόψη της αυτήν την υποβολή συγγνώμης, η δημοσιότητα της οποίας τερματίζει ένα λυπηρό συμβάν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk