Φαίνεται πως η Τζένιφερ Άνιστον βρήκε τον ιδανικό πατέρα για τα παιδιά της στο πρόσωπο του συντρόφου της Τζάστιν Θερούξ.

Αν και η σχέση της 42χρονης πρωταγωνίστριας του «Horrible Bosses» με τον 40χρονο ηθοποιό μετράει μόλις τέσσερις μήνες, ωστόσο είναι πολύ ευτυχισμένη και σύμφωνα με όσα ανέφερε μια φίλη της στο αμερικάνικο περιοδικό «Us Weekly» «γνωρίζουν και οι δύο ότι τα αισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλον είναι πολύ διαφορετικά από τα ειδύλλια του παρελθόντος».

«Έχουν συζητήσει το θέμα του γάμου και των παιδιών» δηλώνει στο περιοδικό άλλος στενός φίλος του ζευγαριού. «Η Τζένιφερ ανυπομονεί να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή της και θεωρεί πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή» προσθέτει.

Έτσι εξηγούνται σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, ο προσωπικός σεφ, το ειδικό πρόγραμμα διατροφής και το καθημερινό 45λεπτο πρόγραμμα γιόγκα, τα οποία η Τζένιφερ Άνιστον είχε εξασφαλίσει στις πρόσφατες διακοπές της στη Χαβάη, παρέα πάντα με τον αγαπημένο της.

Αλά και ο τελευταίος -που χώρισε με την επί 14 έτη σύντροφό του Χάιντι Μπίβενς- θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδί, σύμφωνα με όσα δήλωσε στενός του φίλος.

Οι συμπρωταγωνιστές της Τζένιφερ από την ταινία «Horrible Bosses» δεν εκπλήσσονται από την ξαφνική επιθυμία της να γίνει μητέρα. «Η Τζεν δεν έχει νιώσει έτσι για κανέναν, μετά τον Μπραντ» αναφέρουν.