Αγωγή κατά του Στρος-Καν άσκησε η καμαριέρα του Sofitel

Το μόνο που αποζητά η καμαριέρα, η οποία κατηγορεί τον Ντομινμίκ Στρος-Καν για σεξουαλική επίθεση εναντίον της, είναι να βγάλει λεφτά από αυτήν την υπόθεση. Την εκτίμηση αυτή εκφράζουν οι δικηγόροι του πρώην γενικού διευθυντή του ΔΝΤ, οι οποίοι αντέδρασαν στην αγωγή για αστική αποζημίωση εναντίον του πελάτη τους που κατέθεσε χτες η Ναφισάτου Ντιαλό

Το μόνο που αποζητά η καμαριέρα, η οποία κατηγορεί τον Ντομινμίκ Στρος-Καν για σεξουαλική επίθεση εναντίον της, είναι να βγάλει λεφτά από αυτήν την υπόθεση. Την εκτίμηση αυτή εκφράζουν οι δικηγόροι του πρώην γενικού διευθυντή του ΔΝΤ, οι οποίοι αντέδρασαν στην αγωγή για αστική αποζημίωση εναντίον του πελάτη τους που κατέθεσε χτες η Ναφισάτου Ντιαλό.

Ωστόσο, η ενάγουσα δεν έχει ζητήσει κανένα συγκεκριμένο ποσόν αποζημίωσης. Επιδιώκει όμως, να αποζημιωθεί για τη «σαδιστική επιθετικότητα» που υπέστη, κατά τα λεγόμενα της, από τον Στρος-Καν.

Οι δικηγόροι του κατηγορούμενου δήλωσαν χωρίς περιστροφές ότι θα πολεμήσουν σθεναρά εφόσον χρειαστεί να αντιμετωπίσουν ακόμη και αίτημα αστικής αποζημίωσης. Στο δικόγραφό της, η ενάγουσα δεν ζητά ένα προκαθορισμένο ποσό αποζημίωσης.

Η ερχόμενη προγραμματισμένη δικάσιμη στο αμερικανικό ποινικό δικαστήριο, είναι στις 23 Αυγούστου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk