Μεγάλες απώλειες στο χρηματιστήριο για τα αμερικανικά ΜΜΕ

Σοβαρό πλήγμα δέχθηκαν χθες, Δευτέρα 8 Αυγούστου, στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης οι τιμές των μετοχών αμερικανικών Μέσων Ενημέρωσης, καθώς οι επενδυτές αντέδρασαν στην υποβάθμιση της αμερικανικής πιστοληπτικής ικανότητας με μαζικό ξεπούλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες ο δείκτης Dοw Jones έχασε 628,1 μονάδες καταγράφοντας πτώση 5,55%. Ο βιομηχανικός δείκτης έκλεισε έχοντας πέσει στις 10.816,51 μονάδες.

Σοβαρό πλήγμα δέχθηκαν χθες, Δευτέρα 8 Αυγούστου, στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης οι τιμές των μετοχών αμερικανικών Μέσων Ενημέρωσης, καθώς οι επενδυτές αντέδρασαν στην υποβάθμιση της αμερικανικής πιστοληπτικής ικανότητας με μαζικό ξεπούλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες ο δείκτης Dοw Jones έχασε 628,1 μονάδες καταγράφοντας πτώση 5,55%. Ο βιομηχανικός δείκτης έκλεισε έχοντας πέσει στις 10.816,51 μονάδες.
Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η υποχώρηση για τους άλλους βασικούς δείκτες στην Νέα Υόρκη: Ο Nasdaq έκανε «βουτιά» 6,86% και ο S&P500 κατέγραψε πτώση 6,61%.

Η τιμή των μετοχών του τηλεοπτικού δικτύου CBS κατέγραψε απώλειες της τάξεως του 10%, ενώ της Sony έπεσε κατά 6,35%, της Time Warner κατά 5,8% και του ομίλου Μέρντοκ κατά 7,65%, ενώ η εταιρεία Apple κατέγραψε απώλειες της τάξεως του 5,46%.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk