Τα φλας άστραψαν χθες το βράδυ (Δευτέρα 8 Αυγούστου) στη Νέα Υόρκη, στο Χόλιγουντ και στο Βερολίνο. Λαμπερά αστέρια της σόου μπιζ έδωσαν το «παρών» στις πρεμιέρες τριών νέων ταινιών.

Στη Νέα Υόρκη, στην επίσημη πρώτη της ταινίας του Λον Σέρφινγκ, «One Day» η πρωταγωνίστρια Ανν Χάθαγουεϊ εντυπωσίασε με την εκπληκτική καλογυμνασμένη σιλουέτα της.

Οι προσπάθειες της διάσημης σταρ να είναι σε άψογη φόρμα για τις ανάγκες του ρόλου της ως catwoman στη νέα ταινία Batman, είχαν εντυπωσιακά αποτελέσματα, τα οποία η Ανν ανέδειξε με ένα κομψό στράπλες φόρεμα.

Την πρεμιέρα της ταινίας«One Day» που βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Νίκολς -ο οποίος υπογράφει το σενάριο- εκτός από τα υπόλοιπα μέλη του καστ Τζιμ Στρούτζες και Πατρίτσια Κλάρκσον, τίμησαν με την παρουσία τους η ηθοποιός Άλις Σεντ Κλερ και το διάσημο τοπ μοντέλο Κόκο Ρόσα.

Την ίδια ώρα στο Χόλιγουντ έγινε η πρεμιέρα της νέας ταινία του Ρούμπεν Φλάισερ, «30Minutes Or Less» με πρωταγωνιστή τον νεαρό και πολλά υποσχόμενο Τζέσε Άιζενμπεργκ και παραγωγό τον Μπεν Στίλερ.

Οι ηθοποιοί Μπιζού Φίλιπς, Κόρμπιν Μπλου, Αζίζ Ανσάρι, Ντιλσάντ Βαντσάρια, Ζάκαρι Λιβάι, Αλέξα Βέγκα Ντανιέλ Βασίνοβα, Φρεντ Γουάρντ, Κρίστι Μπρουκ και Τζο Τζόνας αλλά και η αντιπρόεδρος της Sony Entertainment Εϊμι Πασκάλ ήταν μερικοί από τους σταρ που έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα της ταινίας.

Αλλά και η 27χρονη βρετανίδα ηθοποιός Ολίβια Ουάιλντ περπάτησε με ιδιαίτερο στιλ και φινέτσα στο κόκκινο χαλί στο Cinestar SonyCenter στο Βερολίνο όπου έγινε η πρεμιέρα της ταινίας «Cowboys & Aliens».

Με ένα μαύρο φόρεμα Tom Ford πόζαρε αγκαλιά με τους πάντα υπέρκομψους συμπρωταγωνιστές της Χάρισον Φορν και Ντάνιελ Κρεγκ ξεσηκώνοντας τους θαυμαστές της.