Θ. Πάγκαλος: Αποκαλεί «βαρώνο Μυνχάουζεν της ΝΔ» τον κ. Ι. Μιχελάκη

Το νέο φραστικό επεισόδιο ολοκληρώθηκε με την γραπτή απάντηση του κ. Πάγκαλου στην κριτική της ΝΔ για τη διαδικασία κατάργησης οργανισμών του δημοσίου

Το νέο φραστικό επεισόδιο ολοκληρώθηκε με την γραπτή απάντηση του κ. Πάγκαλου στην κριτική της ΝΔ για τη διαδικασία κατάργησης οργανισμών του δημοσίου. Μεταξύ των άλλων ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημείωσε ότι ο κ. Μιχελάκης «αν δεν είναι ο ίδιος απληροφόρητος, όφειλε να γνωρίζει ότι η αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή Καταργήσεων και Συγχωνεύσεων Φορέων του Δημοσίου Τομέα εξέτασε όλους τους φορείς, τους οποίους η ΝΔ φιλοδοξούσε να καταργήσει -μιας και δεν είχε ποτέ την βούληση και την ικανότητα να το πράξει- και πρότεινε την κατάργηση ή συγχώνευση των περισσότερων εξ αυτών».

Ο κ. Πάγκαλος κάνει λόγο για «κατά συρροήν ψέματα» και «συνεχή παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού από το κόμμα της ΝΔ και τον Εκπρόσωπο Τύπου της», τα οποία όπως λέει, «δεν έχουν τελειωμό».
Μεταξύ των άλλων ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρει ότι ο κ. Μιχελάκης έφθασε «στο αίσχιστο σημείο ανευθυνότητας, να δίδει ψευδείς αριθμούς και στοιχεία με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων».

«Η ανευθυνότητα, η θρασύτητα και η κατρακύλα του Εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ δεν έχει σταματημό. Πρώτα, παρουσιάζει έναν πίνακα με 41 Γενικές και Ειδικές Γραμματείες, Νομικά Πρόσωπα και αυτοτελείς υπηρεσίες που δημιουργήθηκαν από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2011 και ακολούθως άλλον έναν πίνακα με 26 νέες κρατικές δομές εντός του ίδιου διαστήματος», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ο κ. Πάγκαλος και προσθέτει ότι «με μια σύντομη αντιπαραβολή των δύο αυτών πινάκων εύκολα κάποιος παρατηρεί ότι υπηρεσίες, οι οποίες αναφέρονται στον δεύτερο πίνακα αναφέρονται και στον πρώτο».

Απάντηση Μιχελάκη: «θα ήταν καλύτερα αν ο Πάγκαλος ήταν μονίμως σε διακοπές»

Απαντώντας ο κ. Μιχελάκης σημείωσε: «αντιπαρερχόμαστε τις ύβρεις που εξκαπολύει ο γνωστός για τη ροπή του Θ. Πάγκαλος», ενώ σημειώνει και ότι «θα ήταν καλύτερα για τον τόπο αν βρισκόταν μόνιμα σε διακοπές. Είναι το μόνο που μπορεί να κάνει για να κερδίσει και ο ίδιος και ο τόπος».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk