Το διαζύγιο της Σκάρλετ Γιόχανσον και του Ράιαν Ρέινολντς τον περασμένο Δεκέμβριο μπορεί να προκάλεσε σοκ στο Χόλιγουντ, ωστόσο σύμφωνα με την ιστοσελίδα Gather Celebs, οι δύο τους φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην επανασύνδεση.

Οι πρώην σύζυγοι εθεάθησαν να γευματίζουν σε εστιατόριο της Καλιφόρνια, το οποίο ήταν το αγαπημένο τους στέκι όσο ήταν παντρεμένοι. Πηγές αναφέρουν ότι οι δύο τους φλέρταραν συνεχώς, ενώ είχαν επιλέξει το πιο απομονωμένο και ήσυχο τραπέζι του μαγαζιού.

Σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό OK το ζευγάρι είχε χωρίσει λόγω της επιθυμίας του Ράιαν να γίνει πατέρας, την ώρα που η Σκάρλετ ήθελε να δώσει προτεραιότητα στην καριέρα της. «Η Σκάρλετ είχε δηλώσει πως η καριέρα της είναι το μωρό της» δήλωσε στο περιοδικό άνθρωπος του φιλικού περιβάλλοντός τους, «ενώ ο Ράιαν είναι άνθρωπος της οικογένειας» προσθέσε.

Όσο για την σχέση της με τον Σον Πεν, η ίδια πηγή αναφέρει ότι ήταν κάτι περιστασιακό. «Ήταν ένα φλερτ προκειμένου να αντιμετωπίσει τον πόνο του χωρισμού της από τον Ράιαν, αλλά όταν ο ενθουσιασμός ξεθύμανε, παραδέχτηκε ότι ένιωθε πολύ μόνη. Είναι αποφασισμένη να κερδίσει ξανά τον Ράιαν».

Επίσης, το αμερικάνικο περιοδικό OK αναφέρει ότι η Σκάρλετ τηλεφωνεί και στέλνει συνεχώς μηνύματα στον πρώην σύζυγό της μετά το δείπνο τους.

Να αναφέρουμε ότι ο Ράιαν Ρέινονλντς αυτό τον καιρό είναι μόνος, έπειτα από την δίμηνη σχέση του με την Σαρλίζ Θερόν.