Αλλα λόγια!

Αλλα λόγια! | tovima.gr

ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ , οι εξαγγελίες του κ. Σαμαρά, με την σιωπή των αμνών !!! Καλά είναι αυτά που επινόησε ο κ, Σαμαράς, λές και για το κατάντημα της Ελληνικής κοινωνίας φταίει το Σύνταγμα και το αν οι Βουλευτές θα είναι 200-ή 300, και αν ο Πρόεδρος θα εκλέγεται κατευθείαν από το λαό. Δηλαδή, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Δεν μας προσδιόρισε τίποτε για την Πολιτική ιδεολογία του κόμματος, θα είναι ημιτασιόν Φιλελεύθερο, κρατιστικό, βλέπουμε και κάνουμε. Καθότι, ο Φιλελευθερισμός, προϋποθέτει εντιμότητα, εργατικότητα και δικαιοσύνη.

Γιατί , το να υποστηρίξει, ότι το Κόμμα θα εφαρμόσει τον Φιλελευθερισμό, ξεκαθαρίζει , πως θα απαλλάξει την Ελλάδα από τα κατάλοιπα του κρυφομαρξισμού- ψευτοσοσιαλισμού, που κυριαρχούν στην Διοίκηση και νοοτροπία του κράτους, που εκφράζονται, με την νομεκλατούρα της πολιτικής ελίτ, της σύγχυσης των θεσμικών εξουσιών, την ανοχή της διαπλοκής, και το κατσαπλιάδικο των μιζών και οικονομικο-κοινωνικών σκανδάλων. Λες και προέρχεται από παρθενογένεση κόμματος, και με τα άφθαρτα και πεπειραμένα-άραγε σε τί !!- στελέχη του , διεκδικεί να κυβερνήσει, χωρίς πολλές ευθύνες, αφού οι συνεργάτες του και πριν λίγο καιρό -Υπουργοί και Γραμματείς ,δεν έφταιξε κανείς και φταίνε μόνο οι του ΠΑΣΟΚ !!!

Δεν μας απέδειξε, πως και ο δικός μου κλέφτης, κλέφτης είναι !! Δεν μας είπε, ότι θα ξεκινήσει να αποκαταστήσει την εφαρμογή το Νόμου επί παντός, με όνομα και πράμα. Εξαντλήθηκε στο περίγραμμα και τις αγαθές προθέσεις του -λες και έγραψε μια έκθεση ιδεών-(θα κρίω εγώ ως καθηγητής)και όχι στην ουσιαστική θέληση ,απόφαση και ικανότητα, που προϋποθέτει ο Φιλελευθερισμός Τέτοια Κυβέρνηση , εγώ δεν θα φιλοδοξούσα, αν το τίμημα θα είναι να γίνω μόνο Πρωθυπουργός και να αυτοκολακεύομαι, με το επί τέλους, έγινα και εγώ πρωθυπουργός !!! το μόνο που θα μπορεί να πει και ο κ. Σαμαράς, με τις παραπάνω προϋποθέσεις !!! Άλλωστε στην Ελλάδα, το μόνο εύκολο είναι να γίνει κανείς Πρωθυπουργός. Το δύσκολο είναι να αποδειχθεί Πρωθυπουργός της χώρας και του Έθνους.( Όπως ο Ελ. Βενιζέλος και Κ. Καραμανλής )

Άλλωστε και ο λαός δεν είναι διατεθειμένος να ανεχθεί, άλλη εναλλαγή στην εξουσία που να μη φέρει ουσιαστική αλλαγή, και να απαλλάξει την Ελλάδα από την «κατοχή» που οδήγησαν οι τέτοιου είδους φιλοδοξίες για Πρωθυπουργία. Πρέπει δε να γνωρίζει, πως η επόμενη Κυβέρνηση, δεν θα έχει τις προηγούμενες ανοχές του κόσμου, που μέχρι τώρα φάνηκε πως προδόθηκε.!!! Καλό θα είναι να αναλογισθεί τις ευθύνες που θα αναλάβει, αν ο λαός του δώσει την ευκαιρία και μ’ αυτά που λέει. Πάει πια ο καιρός, που η πολιτική θεωρούνταν εύκολο χόμπι , αργόσχολων που έπαιζαν στου κασίδι το κεφάλι. Σήμερα, τα εγγόνια του λαού είναι υπερχρεωμένα, από τέτοιου είδους Πρωθυπουργούς, αντί οι γονείς τους να τους δώσουν έστω ένα σπίτι , από τον ιδρώτα της ζωής τους !!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk