Η Τoyota Νο 1 στην οικολογική ευαισθησία

Η Τoyota κατέκτησε τον τίτλο της πιο οικολογικής μάρκας στην πρώτη έκθεση «Βest Global Green Βrands» που δημοσίευσε η εταιρεία συμβούλων Ιnterbrand. Σύμφωνα με την έκθεση της Ιnterbrand, βασικός συντελεστής των ισχυρών πράσινων επιδόσεων της Τoyota είναι η πλήρως υβριδική τεχνολογία της. Από το 1997 που λανσαρίστηκε, το υβριδικό Ρrius- το αυτοκίνητο-σύμβολο που τώρα διανύει την τρίτη γενιά του- έχει συμβάλει στις συνολικές πωλήσεις 3,2 εκατομμυρίων υβριδικών Τoyota και Lexus σε όλον τον κόσμο, προσφέροντας στους πελάτες απαράμιλλα περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά.

Η Τoyota Νο 1 στην οικολογική ευαισθησία | tovima.gr

Η Τoyota κατέκτησε τον τίτλο της πιο οικολογικής μάρκας στην πρώτη έκθεση «Βest Global Green Βrands» που δημοσίευσε η εταιρεία συμβούλων Ιnterbrand.

Σύμφωνα με την έκθεση της Ιnterbrand, βασικός συντελεστής των ισχυρών πράσινων επιδόσεων της Τoyota είναι η πλήρως υβριδική τεχνολογία της. Από το 1997 που λανσαρίστηκε, το υβριδικό Ρrius- το αυτοκίνητο-σύμβολο που τώρα διανύει την τρίτη γενιά του- έχει συμβάλει στις συνολικές πωλήσεις 3,2 εκατομμυρίων υβριδικών Τoyota και Lexus σε όλον τον κόσμο, προσφέροντας στους πελάτες απαράμιλλα περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά.

Το 2010 η Τoyota εισήγαγε την καινοτόμο, πλήρως υβριδική τεχνολογία της στο μικρομεσαίο Τoyota Αuris, που κατασκευάζεται στο βρετανικό εργοστάσιό της. Η οικογένεια Ρrius σύντομα θα επεκταθεί με την επταθέσια έκδοση Ρrius+ και το επόμενο σημαντικό ορόσημο στη συνεχή 40ετή και πλέον παρουσία της Τoyota στον χώρο της βιώσιμης μετακίνησης και το απόλυτο οικολογικό αυτοκίνητο, το Ρrius Ρlug-in Ηybrid, το 2012.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk