Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή και επανένταξη του ισπανού μέσου Μίτσελ Μαδέιρα στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, εφόσον ξεπεραστεί το τελευταίο (σημαντικό ομολογουμένως) εμπόδιο που έχει να κάνει με την ομάδα στην οποία ανήκει, την αγγλική Μπέρμιγχαμ.
Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον αγγλικό σύλλογο επικαλούμενος δυσκολία προσαρμογής στον τρόπο ζωής της χώρας, γνωρίζοντας παράλληλα ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στις πρώτες επιλογές του προπονητικού επιτελείου της αγγλικής ομάδας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ατζέντη του κ. Ανχελ Ροντρίγκεζ στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Daily Echo», ο Μίτσελ «έχει υποβάλει αίτημα να μείνει ελεύθερος από τη στιγμή που ο προπονητής του δεν τον υπολογίζει και μάλιστα δεσμεύεται να απαλλάξει την Μπέρμιγχαμ από οφειλή 150.000 λιρών προς εκείνον». Μάλιστα στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο ποδοσφαιριστής έχει επιλέξει ως επόμενο σταθμό της καριέρας του την ΑΕΚ.

Το ίδιο λένε και στην Ενωση! Υπάρχει συμφωνία με τον Ισπανό για συμβόλαιο διετούς διάρκειας το οποίο θα του αποφέρει περίπου 400.000 ετησίως σε πάγιες αποδοχές και θα προβλέπει σημαντικά μπόνους στόχων. Βέβαια αυτή μπορεί να επικυρωθεί μόνον εφόσον ο Μίτσελ ελευθερωθεί από τη Μπέρμιγχαμ η οποία την Κυριακή δίνει τον πρώτο επίσημο αγώνα της για την τρέχουσα σεζόν για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ.