ΑΕΚ: Ο Ντιόπ ανακοίνωσε τη φυγή του!

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο σενεγαλέζος αμυντικός μέσος Πάπα Μπούμπα Ντιοπ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για τους λόγους της αποχώρησής του η οποία είχε προαναγγελθεί περίπου δύο εβδομάδες νωρίτερα, όταν ενημέρωσε ότι λόγω προβλήματος υγείας της συζύγου του δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στη Σλοβενία όπου διεξήχθη το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Ενωσης.

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο σενεγαλέζος αμυντικός μέσος Πάπα Μπούμπα Ντιόπ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για τους λόγους της αποχώρησής του η οποία είχε προαναγγελθεί περίπου δύο εβδομάδες νωρίτερα, όταν ενημέρωσε ότι λόγω προβλήματος υγείας της συζύγου του δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στη Σλοβενία όπου διεξήχθη το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Ενωσης.

«Με τη δήλωσή μου αυτή ανακοινώνω την, επιβεβλημένη για εμένα και την οικογένειά μου, αποχώρηση από την ΑΕΚ και την Ελλάδα, λόγω σοβαρού θέματος το οποίο παρά τις προσπάθειες που έχω καταβάλει εδώ και αρκετές ημέρες δεν κατάφερα να ξεπεράσω.

Δυστυχώς, η φύση του προσωπικού μου αυτού προβλήματος είναι τέτοια, που με αναγκάζει να συνεχίσω την επαγγελματική μου δραστηριότητα κοντά στην οικογένειά μου.
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την διοίκηση της ΑΕΚ για την στήριξή της όλο το διάστημα της συνεργασίας μας έως τώρα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος πίστεψε σε εμένα και έκανε τα πάντα για να με φέρει στην ομάδα.

Επίσης, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο αντίο στον υπέροχο κόσμο της ΑΕΚ, τον οποίο θα έχω πάντα στην καρδιά μου ανεξαρτήτως της μικρής διάρκειας παραμονής μου. Υποδοχή σαν αυτή που μου επιφύλαξε πέρυσι κατά την άφιξή μου και αποδοχή και στήριξη σαν κι αυτή που μου έδωσε όλη τη χρονιά, δεν μπορεί να λησμονηθεί εύκολα.
Τέλος, εύχομαι στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας καλή επιτυχία τη νέα χρονιά και φυσικά την κατάκτηση του double.
Papa Bouba Diop».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk