Ο σκοπός ήταν η απόκτηση θερμοκοιτίδων για τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία». Και η φιλανθρωπική βραδιά διοργανώθηκε στη Μύκονο από τον ανθρωπιστικό οργανισμό «Lifeline Hellas» με οικοδεσπότες τον Αλέξανδρο και την Αικατερίνη της Σερβίας.

Πλήθος προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού και του εφοπλιστικού χώρου συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο «Cavo Tagoo» που φιλοξένησε την εκδήλωση η οποία ξεκίνησε με δείπνο και ολοκληρώθηκε με το μίνι ρεσιτάλ της σοπράνο Αναστασίας Ζαννή.

Από το βήμα του ομιλητή, η Φανή Ανατολίτου, διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», ανέφερε τις ανάγκες που έχουν τα νοσοκομεία Παίδων και ευχαρίστησε για την ευγενική προσφορά.

Μεταξύ των όσων έδωσαν το παρών ήταν ο Γιάννης Τρίκαρδος, επίτιμος Πρόεδρος του Lifeline Hellas με την σύζυγο του Έμη και τους γιούς τους Βασίλη, Παναγή και Απόστολο, η Δρ. Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου Ρουτζούνη με τους γιούς της Αλέξη, Γεράσιμο και Λευτέρη, ο κος και η κα Σπύρου Μεταξά, ο κος και η κα Διαμαντή Λαιμού, το ζεύγος Βασίλη και Μαριάντζελας Τρίκαρδου, η οικογένεια Τσαβλίρη, η Μαρίζα Φασιανού, η Ειρήνη Νταϊφά, η Σοφία Κούστα και τα μέλη του δ.σ. Έφη Αδαμοπούλου, Γιάννης Σαχίνης, Έρση Αγιοστρατίτη, η Λίζα Έβερτ με τις εγγονές της Ιωάννα, Λουκία, Μαρίνα, η Κέλλυ Ξυνή κ.α.

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline ιδρύθηκε το 1993 και εκτός από το Βελιγράδι και την Αθήνα διατηρεί γραφεία στο Λονδίνο, την Νέα Υόρκη, το Τορόντο και το Σικάγο προσφέροντας βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη ανεξαρτήτως θρησκείας και εθνικότητας.