Η σύγκρουση τουΚώστα Βασιλειάδημε το τεράστιο κορμί τουΚώστα Κουφούστη σημερινή (2/8) προπόνηση της Εθνικής Μπάσκετ και οι έντονοι πόνοι που ένιωσε ακολούθως στο γόνατο ο 27χρονος σούτινγκ γκαρντ, προκάλεσαν έντονη ανησυχία στους προπονητές και τους συμπαίκτες του, ωστόσο η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υπεβλήθη αργότερα, ήταν «καθαρή» και ο Βασιλειάδης θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας σε δύο ημέρες.

Ηταν ένα μικρό σοκ για την Εθνική, η οποία έχει χάσει ως τώρα από τραυματισμούς τονΒασίλη Σπανούλη, τονΣτράτο Περπέρογλουκαι τονΝικ Καλάθη, ο οποίος όμως εκτιμάται ότι θα προλάβει το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας (31 Αυγούστου – 18 Σεπτεμβρίου) και αν συνυπολογίσουμε τις απουσίες τωνΔημήτρη Διαμαντίδη,Θοδωρή Παπαλουκά,Παναγιώτη Βασιλόπουλου,Κώστα ΤσαρτσαρήκαιΛουκά Μαυροκεφαλίδη, πηγαίνει αποδεκατισμένη στο σπουδαίο ραντεβού του καλοκαιριού, που θα κρίνει τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ή έστω στο προολυμπιακό τουρνουά το 2012.

«Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό. Τρακάραμε σε μια φάση με τον Κουφό και πόνεσα αρκετά. Η μαγνητική, όμως, δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό και πρώτα ο Θεός θα ταξιδέψω με την ομάδα στην Κύπρο την Πέμπτη (4/8)», δήλωσε στο «Βήμαonline» ο μοναδικός κλασικός σουτέρ που διαθέτει η Εθνική Ελλάδος, ο οποίος τη γλίτωσε με μια μικρή κάκωση στην επιγονατίδα.