Ιntralot: Ανανέωση σύμβασης με τον ΟΠΑΠ

Η Intralot ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου με την ΟΠΑΠ Α.Ε. σχετικά με τη λειτουργία και συντήρηση του υπάρχοντος κεντρικού συστήματος και του δικτύου των τερματικών, η οποία έληγε στις 30 Ιουλίου 2011 για ένα επιπλέον έτος

Η Intralot ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου με την ΟΠΑΠ Α.Ε. σχετικά με τη λειτουργία και συντήρηση του υπάρχοντος κεντρικού συστήματος και του δικτύου των τερματικών, η οποία έληγε στις 30 Ιουλίου 2011 για ένα επιπλέον έτος. Η επέκταση του συμβολαίου είναι αποτέλεσμα της απόφασης της ΟΠΑΠ Α.Ε. να ασκήσει το μονομερές δικαίωμα παράτασης κατά ένα έτος της σύμβασης με την Intralot.

Επιπλέον οι δύο εταιρείες προχώρησαν στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για την παροχή υπηρεσιών διασύνδεσης και υποστήριξης εξοπλισμού σημείων πώλησης (πρακτορείων) της ΟΠΑΠ Α.Ε. από την Intralot. To Μνημόνιο Συνεργασίας αφορά στην εξασφάλιση της λειτουργίας του εξοπλισμού των πρακτορείων (τερματικών και λοιπού τεχνολογικού εξοπλισμού) του δικτύου της ΟΠΑΠ Α.Ε. με οποιοδήποτε νέο κεντρικό τεχνολογικό σύστημα, καθώς και την παροχή υπηρεσιών συντήρησής του και θα τεθεί σε ισχύ μετά τη λήξη της υπάρχουσας σύμβασης για 1+1 χρόνια, ενώ προβλέπεται δυνατότητα καταγγελίας της συμβάσεως με 12μηνη προειδοποίηση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk