Ο Πλάθιντο Ντομίνγκο ξιφουλκεί κατά της μουσικής πειρατείας

Να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο προκειμένου να «κατεβάσουν» την αγαπημένη τους μουσική κάλεσε τους ακροατές, και ιδιαιτέρως τους νέους, ο Πλάθιντο Ντομίνγκο. Ο 70χρονος Ντομίνγκο είπε συγκεκριμένα ότι «πολλοί νέοι άνθρωποι αποδέχονται την πειρατεία και κάποιος πρέπει να τους συμβουλεύσει να μην συμμετέχουν σ΄αυτήν»

Να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο προκειμένου να «κατεβάσουν» την αγαπημένη τους μουσική κάλεσε τους ακροατές, και ιδιαιτέρως τους νέους, ο Πλάθιντο Ντομίνγκο. Ο 70χρονος Ντομίνγκο είπε συγκεκριμένα ότι «πολλοί νέοι άνθρωποι αποδέχονται την πειρατεία και κάποιος πρέπει να τους συμβουλεύσει να μην συμμετέχουν σε αυτήν»
Τα παραπάνω δήλωσε ο σούπερ σταρ τενόρος στη διάρκεια εκδήλωσης στο Λονδίνο όπου ανακοινώθηκε η από μέρους του ανάληψη της θέσης του προέδρου του διεθνούς συνδέσμου δισκογραφικών εταιρειών (IFPI): ένας ακόμη ρόλος στη ζωή του δίπλα σ΄αυτόν του ερμηνευτή, του διευθυντή ορχήστρας, του μάνατζερ, του συγγραφέα αλλά και του ιδιοκτήτη εστιατορίου.
Ο Ντομίνγκο συνέχισε λέγοντας ότι θέλει να προστατεύσει «όλους όσοι δουλεύουν στην δισκογραφία» και ότι η παγκόσμια πειρατία απειλεί όχι μόνο τους καλλιτέχνες αλλά και τους μηχανικούς, τους παραγωγούς και οποιαδήποτε άλλη σχετική ειδικότητα.
Ο θρυλικός τενόρος υποστήριξε ότι στη διάρκεια της 50χρονης καριέρας του έχει παρατηρήσει τη φθίνουσα πορεία της μουσικής βιομηχανίας. «Λίγο λίγο θα χάσουμε τις εταιρείες. Ο κόσμος της δισκογραφίας εξαφανίζεται…»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk