• Αναζήτηση
 • Μαζική έξοδος των πρώτων αδειούχων του Αυγούστου

  Μαζικά εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα οι πρώτοι αδειούχοι του Αυγούστου που ξεκινούν αυτές τις ημέρες τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Μαζικά εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα οι πρώτοι αδειούχοι του Αυγούστου που ξεκινούν αυτές τις ημέρες τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

  Από το πρωί του Σαββάτου έχουν αποπλεύσει από το λιμάνι του Πειραιά 15 πλοία, ενώ μέχρι το βράδυ θα έχουν αναχωρήσει άλλα 13.

  Περισσότεροι από 35.000 επιβάτες αναμένεται να φύγουν για τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, ενώ η πληρότητα στα πλοία αγγίζει το 90%.

  Ο απόπλους των πλοίων διεξάγεται χωρίς προβλήματα, καθώς οι άνεμοι πνέουν με ένταση έως 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει σε όλη τη χώρα τους 36 βαθμούς Κελσίου. Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και την Κυριακή.

  Στο μεταξύ, δύο ιστιοφόρα σκάφη, στα οποία επέβαινε άγνωστος αριθμός ναυτοπροσκόπων, ανετράπησαν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στη θαλάσσια περιοχή του Δέλτα Φαλήρου.

  Οι ναυτοπρόσκοποι, που έφεραν ειδικά σωσίβια, περισυνελέγησαν από πλωτά σκάφη του Λιμενικού και είναι καλά στην υγεία τους. Αυτή τη στιγμή οδηγούνται στο λιμάνι του Φλοίσβου για ακριβή καταμέτρηση.

  Για την αποφυγή απροόπτων που μπορεί να χαλάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές, οι ταξιδιώτες μπορούν να απευθύνονται σε κάποια καταναλωτική οργάνωση για βοήθεια, στα κατά τόπους γραφεία του ΕΟΤ ή στην Τουριστική Αστυνομία.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στο One Hyde Park Η θεραπαινίς Καντελάρια άφησε τις μικρές σταγόνες τσαγιού να κυλήσουν μέσα στις πορσελάνινες De Gournay κούπες. Παρατήρησα ότι τα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk