Σε γαμήλια δεξίωση παρέπεμπε ο χώρος του Tudor Hall εκείνο το βράδυ εντυπωσιακά στολισμένος με ορτανσίες, λυσίανθους και ελιές. Ποιος ήταν ο γαμπρός και η νύφη; Τα αρχικά γράμματα ήταν «γ+λ».

Το μυστήριο δεν άργησε να λυθεί. Λίγο μετά τις 8.30 μ.μ. ο Γιάννης Μπέζος τραγούδησε το «Σήμερα γάμος γίνεται» και προσέφερε κέρασμα από την «τούρτα» του γάμου. Μια τούρτα ιδιαίτερη σε σχέση με τις κλασσικές, αφού πρώτον δεν ήταν γλυκιά και δεύτερον ήταν δημιουργημένη εξ’ ολοκλήρου από λάδι και γάλα. Ο λόγος για τη γευστική απόλαυση με τίτλο «Εν Ελλάδι Μεσογειακή» που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία της Creta Farm με τη ΜΕΒΓΑΛ έχοντας ιδιαίτερη διατροφική αξία και γεύση.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μια νέα γευστική εμπειρία από τον σεφ Ευγένιο Βαρδακαστάνη, ο οποίος ετοίμασε μια συνταγή για macaron με το νέο υλικό. Τη δοκίμασαν μεταξύ άλλων οι Γιώργος Βαρδινογιάννης, Νίκος Δασκαλαντωνάκης, Παναγιώτης Σιούτας και Ντόρα Πάλλη και βεβαίως οι πρόεδροι των εταιρειών που συνεργάστηκαν, Εμμανουήλ Δομαζάκης και Πέτρος Παπαδάκης. Εκεί βρέθηκαν επίσης πολλοί δημοσιογράφοι του τύπου που ασχολείται με τη γευσιγνωσία