Μαστίγιο και μπόλικο δέρμα. Το βίντεο «S&M» της Ριάνα φαίνεται ότι δημιουργήθηκε για να αποσπάσει την προσοχή μας. Δεν είναι μόνο το περιεχόμενο του βίντεο, αλλά και το γεγονός ότι επέσυρε μηνύσεις που φέρνουν την ερμηνεύτρια στο προσκήνιο της δημοσιότητας. Ο λόγος για την αγωγή που έκανε στην 23χρονη σταρ ο φωτογράφος Ντέιβιντ Λα Σαπέλ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι αντιγράφει δικές του ιδέες. Κι όπως δείχνουν τα πράγματα, δικαιώνεται στον πρώτο γύρο της δικαστικής γραφειοκρατίας.

Δικαστής της Νέας Υόρκης ονόματι Σίρα Σέιντλιν υποστήριξε ότι οι ισχυρισμοί του φωτογράφου είναι αρκετοί για να υποστηρίξουν τις κατηγορίες. Σύμφωνα με την ετυμηγορία της, οι ομοιότητες μεταξύ του βίντεο και των φωτογραφιών του Λα Σαπέλ δεν είναι γεγονός εντελώς τυχαίο. Οι δημιουργοί του βίντεο φαίνεται πως άντλησαν έμπνευση και υλικό από τη συγκεκριμένη φωτογράφηση.

Εν τω μεταξύ, η Ριάνα που έχει πουλήσει περισσότερα από 12 εκατομμύρια άλμπουμ σε ένα διάστημα μόλις 4 χρόνων καριέρας θα βρεθεί σε ευρωπαϊκή περιοδεία τον Αύγουστο και θα επισκεφθεί, μεταξύ άλλων, πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας και της Ιρλανδίας.