Το δεύτερό της εξώφυλλο ως εγκυμονούσα έκανε η Κάρλα Μπρούνι μετά την εμφάνισή της με φουσκωμένη κοιλιά στη γαλλική έκδοση του περιοδικού Elle. Σε αντίθεση, όμως, με την πρώτη της φωτογράφηση που έγινε με τη θέλησή της, η εμφάνισή της στο εξώφυλλο του γαλλικού Gala – γιατί περί αυτού ο λόγος – δεν την ικανοποίησε καθόλου.

Συγκεκριμένα, το κανάλι Europe 1 αναφέρει πως η πρώτη κυρία της Γαλλίας κατηγόρησε τους υπεύθυνους του περιοδικού ότι χρησιμοποίησαν εικόνες χωρίς την άδειά της. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 14 Ιουλίου, ημέρα εθνικής εορτής της χώρας, όταν η Κάρλα Μπρούνι δεξιώθηκε τις συζύγους των αξιωματικών του ναυτικού που πολέμησαν στη Λιβύη στην κατοικία του επίσημου προεδρικού θέρετρου Fort de Bregancon στη νότια Γαλλία. Το φωτογραφικό υλικό είχε συμφωνηθεί να δημοσιευτεί στην τοπική εφημερίδα Var Martin αλλά, όπως φαίνεται, ξαναπουλήθηκε στο Gala.

Το περιοδικό εξέδωσε μια ανακοίνωση αναφέροντας ότι το επιτελείο του θορυβήθηκε ιδιαίτερα για την «παρεξήγηση» και κατονομάζει ως υπεύθυνο γνωστό πρακτορείο φωτογραφιών που πούλησε τις εικόνες στο Gala. Οι άνθρωποι του περιοδικού, τέλος, αναφέρουν ότι θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν μια σχέση εμπιστοσύνης με τη σύζυγο του Γάλλου Προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, φιλοξενώντας ένα ειδικό αφιέρωμα στις γυναίκες των αξιωματικών.