Ενθουσιασμένος από την πόλη της Αθήνας, λάτρης του γρήγορου παιχνιδιού και έτοιμος να αναλάβει για τις υποχρεώσεις που τον περιμένουν παίζοντας με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ δήλωσε ο Φρανκ Γέστε κατά την επίσημη παρουσίαση του από τον Ολυμπιακό. Ο ισπανός μεσοεπιθετικός που θα αγωνίζεται με τον αριθμό 33 στη φανέλα του, επανέλαβε ότι η παρουσία του κ. Ερνέστο Βαλβέρδε έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα προσπαθήσω να δουλέψω πολύ για να δικαιώσω τις προσδοκίες. Ξέρω πως ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα μπροστά για την καριέρα μου. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και η χρονιά είναι σημαντική γιατί θα υπάρχουν αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι όμως προετοιμασμένος και ανυπομονώ. Έχω πολλή όρεξη να δουλέψω. Από την ώρα που προσγειώθηκα, έχω πολύ καλές εντυπώσεις. Μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ η πόλη, όπως μου αρέσει επίσης και το γρήγορο παιχνίδι. Θα προσπαθήσω να αποκτήσω την κατάλληλη φυσική κατάσταση και να δώσω δώσω χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού» υπογράμμισε.

Τον Γέστε καλωσόρισε στον Πειραιά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. «Είναι καλός παίκτης με μεγάλη καριέρα και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει στο πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Στον Ολυμπιακό έχουμε μάθει να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Θέλουμε πολλή δουλειά και πιστεύουμε ότι οι κόποι της προετοιμασίας θα φανούν στο γήπεδο. Φαβορί δεν υπάρχουν, όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και πιστεύω ότι και αυτό το πρωτάθλημα θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά», υπογράμμισε ο κ. Μαρινάκης.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης της ομάδας, λέγοντας αυτό θα αποφασισθεί μετά τις 31 Ιουλίου που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία στο Ερμελο της Ολλανδίας. «Θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και θα αποφασίσουμε ανάλογα» υπογράμμισε, αφήνοντας να νοηθεί ότι ο φάκελος του κολομβιανού Κάρλος Σάντσες μάλλον οδεύει για το αρχείο.