Ακόμα και ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της διεθνούς μουσικής σκηνής δεν είναι προστατευμένο από την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Περί ποίου ο λόγος; Μα φυσικά για τη Lady Gaga , την καλλιτέχνιδα που έχει χρησιμοποιήσει όσο κανείς τα social media προς όφελός της. Δυστυχώς, όμως, ο λογαριασμός You Tube της Lady Gaga σταμάτησε προσωρινά τη λειτουργία του την Πέμπτη. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η διακοπή έγινε λόγω πολλών και σοβαρών παραβιάσεων της πολιτικής του You Tube σε σχέση με τα πνευματικά δικαιώματα.

Μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης η λειτουργία του είχε αποκατασταθεί προς μεγάλη τέρψη των αμέτρητων θαυμαστών της Lady Gaga στο Διαδίκτυο, γνωστών και ως «μικρά τέρατα» – όπως τους αποκαλεί η ίδια.

Η ιδιοκτήτρια του You Tube, Google Inc. αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο πάνω στο γεγονός. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός «ladygagaofficial» είναι ένας από τους δύο του φαινομένου της σύγχρονης μουσικής σκηνής. Η ίδια έχει επίσης έναν – απρόσβλητο προς το παρόν – λογαριασμό Vero το οποίο έχει περισσότερα από 1,6 δις views και συνήθως φιλοξενεί το ντεμπούτο των δικών της βίντεο. Συνιδιοκτήτριες του Vero είναι οι Universal Music Group and Sony Entertainment,