Βάζει λουκέτο λόγω οικονομικών προβλημάτων ένα night club στο Λας Βέγκας το οποίο ήταν – μεταξύ άλλων και – ιδιοκτησία της «Απεγνωσμένης νοικοκυράς», Εύας Λογκόρια. Το χειρότερο είναι ότι η ίδια βρίσκεται στα δικαστήρια με τους πρώην συνεταίρους της.

Ο λόγος για το Beso στο City Center του Λας Βέγκας που κατέβασε ρολά, ενώ, σύμφωνα με δικηγόρο ο οποίος έκανε την ανακοίνωση, μόνο το εστιατόριο του club θα παραμείνει σε λειτουργία επειδή είναι κερδοφόρο. Κι όσο για το night club υπάρχει σοβαρή πιθανότητα και ανακαινιστεί και να ξανατεθεί σε λειτουργία.

Το Beso ήταν γνωστό ότι είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα και χρέη που «άγγιζαν» τα 5,7 εκατομμύρια δολάρια. Οι απώλειές του ήταν περίπου 76.000 δολάρια μηνιαίως. Και μπορεί η Εύα Λογκόρια να είχε στην ιδιοκτησία της το ένα τρίτο της επιχείρησης, έχει χάσει, όμως, τώρα τη φερεγγυότητά της σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα.

Από την πλευρά τους, οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων της Λονγκόρια κατηγορούν τους πρώην συνεταίρους της ότι σκόπιμα οδήγησαν το κλαμπ σε χρεοκοπία για να γυρίσουν την κατάσταση σε δικό τους οικονομικό όφελος.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε τη Δευτέρα στο ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες ο Μάλι Νάτσουμ μαζί με τον οποίο η Εύα Λονγκόρια είχε ανοίξει το κλαμπ πριν από λίγα χρόνια, η 36χρονη λατίνα σταρ παραβίασε τους νόμους της Καλιφόρνια περί τοκογλυφίας.