Συναίνεση, στα πρότυπα Στρος-Καν, θα επικαλεστεί ο Ασάνζ

Με νέα ομάδα δικηγόρων και νέα στρατηγική κατέφθασε χθες ο Τζούλιαν Ασάνζ, ο ιδρυτής του Wikileaks, στο δικαστήριο του Λονδίνου όπου εξετάζεται η έφεση που άσκησε στην πρωτόδικη απόφαση έκδοσής του στη Σουηδία – εκεί όπου, ως γνωστόν, δύο γυναίκες τον κατηγορούν για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό.

Με νέα ομάδα δικηγόρων και νέα στρατηγική κατέφθασε χθες ο Τζούλιαν Ασάνζ, ο ιδρυτής του Wikileaks, στο δικαστήριο του Λονδίνου όπου εξετάζεται η έφεση που άσκησε στην πρωτόδικη απόφαση έκδοσής του στη Σουηδία – εκεί όπου, ως γνωστόν, δύο γυναίκες τον κατηγορούν για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό, όπως δημοσιεύουν «Τα Νέα».

Τη θέση των Μαρκ Στίβενς και Τζόφρι Ρόμπερτσον, οι οποίοι κρίθηκαν «πολύ συγκρουσιακοί», πήραν δύο άλλοι γνωστοί δικηγόροι: ο Μπεν Εμερσον, ειδικευμένος στο ευρωπαϊκό δίκαιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και η Γκάρετ Πιρς, διάσημη νομικός.

Κόσμος
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk