Η οικονομική κρίση δεν χτυπά την πόρτα της σόου-μπιζ. Με 30 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις ετησίως, (η καθεμία), οι Αντζελίνα Τζολί και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αναδείχτηκαν την περασμένη χρονιά ως οι πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Με τις δύο ταινίες που πρωταγωνίστησε τελευταίως, τις Salt και Τουρίστας να σημειώνουν εισπρακτική επιτυχία της τάξης των 280 εκατομμυρίων δολαρίων και με τα φώτα της δημοσιότητας σε κάθε κίνηση της πολυμελούς οικογένειάς της με τον Μπραντ Πιτ, η 36χρονη Αντζελίνα Τζολί αποδεικνύεται ως μια από τις πιο έξυπνες διασημότητες παίζοντας με ιδιαίτερα άνεση το παιχνίδι των μήντια.

Κι όσο για την δέκα χρόνια μεγαλύτερή της, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η τρομερή επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς Sex and the City που σφράγισε τη δεκαετία των ’90’s εξαργυρώνεται ακόμα. Η ίδια ως παραγωγός και πρωταγωνίστρια της σειράς συνεχίζει να εισπράττει τόσο από τις επαναλήψεις της όσο και από το κινηματογραφικό sequel, ενώ μεγάλη πηγή εσόδων είναι και οι πωλήσεις της σειράς αρωμάτων που λάνσαρε οι οποίες το 2010 μόνο άγγιξαν τα 18 εκατομμύρια δολάρια.

Μπορεί να μη φτάνουν τις αμοιβές των παραπάνω αλλά σίγουρα δεν θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει φτωχές την 42χρονη ηθοποιό Τζένιφερ Άνιστον και την 35χρονη Ρηζ Γουίδερσπουν που την ίδια χρόνια κέρδισαν από 28 εκατομμύρια δολάρια. Διόλου άσχημα επίσης δεν τα πήγαν η Τζούλια Ρόμπερτς (20 εκατομμύρια δολάρια), η Κάμερον Ντίαζ (18 εκατομμύρια δολάρια), η Σάντρα Μπούλοκ (15 εκατομμύρια δολάρια) και η Μέριλ Στρηπ (10 εκατομμύρια δολάρια).