Παντρεύεται σήμερα το τοπ μόντελ Κέιτ Μος τον αγαπημένο της Τζέιμι Χινς frontman του συγκροτήματος «The Kills» και πολλά έχουν γραφτεί για τους διάσημους καλεσμένους της, αλλά και το ροκ πάρτι που ετοιμάζει με ηχηρά ονόματα της μουσικής σκηνής.

Πολύς λόγος όμως γίνεται και για την υπογραφή που θα φέρει γαμήλιο φόρεμα του διάσημου μοντέλου και fashion icon.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρατανικής Vogue η 35χρονη σταρ επέλεξε τελικά φόρεμα του αγαπημένου της φίλου και σχεδιαστή Τζον Γκαλιάνο, αδιαφορώντας για το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Dior.

Η Κέιτ Μος που στο παρελθόν είχε να αντιμετωπίσει το δικό της σκάνδαλο -με την δημοσίευση φωτογραφιών που την έδειχναν να κάνει χρήση ναρκωτικών- φαίνεται πως έχει τον τρόπο όχι μόνο να ξεπερνά τα εμπόδια, αλλά και να βγαίνει ακόμη πιο κερδισμένη επαγγλματικά.

Η επιλογή της να φορέσει νυφικό σχεδιασμένο από τον Τζον Γκαλιάνο φανερώνει την προσπάθειά της να πετύχει το ίδιο και για τον προσωπικό της φίλο της.

Βέβαια ο γνωστός σχεδιαστής ανέφερε στο δικαστήριο ότι δεν έχει εργαστεί καθόλου από τότε που απολύθηκε από τον οίκο Dior, αλλά φαίνεται πως δεν είναι αλήθεια, καθώς έχει ήδη ετοιμάσει το φόρεμα της Κέιτ.

Όσο για την παράνυφο Τρις Σιμόν -την σύζυγο του μπασίστα των «Clash» Πολ Σίμον- θα φορέσει μια δημιουργία «Edrem», ενώ η φίλη της Σάντι Φροστ -η κόρη της οποία θα είναι επίσης παράνυφος- έχει επιλέξει φόρεμα τουChristopher Baily.

Να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι είναι μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2007 και γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια μιας συναυλίας του συγκροτήματος του Τζέιμι. Είναι άλλωστε γνωστή η αγάπη της Κέιτ για την ροκ μουσική και τους ροκάδες γενικότερα.