Τα πολυπόθητα αστέρια τους στη λεωφόρο της δόξας αναμένεται να αποκτήσουν κάποιες λαμπερές κυρίες του Χόλιγουντ σε λίγο καιρό.

Το βράδυ της Τρίτης (21 Ιουνίου) η επιτροπή του «Hollywood Walk of Fame» ανακοίνωσε τα τιμώμενα πρόσωπα για το 2012.

Πρώτη στη λίστα είναι η ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Άνιστον, η οποία θα πάρει την θέση της στο περίφημο πεζοδρόμιο του Λος Άντζελες κυρίως λόγω της πολύ επιτυχημένης τηλεοπτικής της παρουσίας και των βραβείων EMMY που της έχουν χαρίσει «Τα φιλαράκια» (η τηλεοπτική σειρά «Friends») και λιγότερο για την κινηματογραφική της καριέρα.

Η Κέιτ Γουίνσλετ μαζί με την Σκάρλετ Γιόχανσον είναι επίσης ανάμεσα στις τιμώμενες γυναίκες του «Hollywood Walk of Fame», ενώ από τους άντρες ο Βιν Ντίζελ και οΤζον Λάσετερ, σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών της Pixar όπως Cars, Toy Story, Bolt κ.α, είναι μεταξύ αυτών που θα αποκτήσουν το πολυπόθητο αστέρι τους.

Όσον αφορά τα πρόσωπα της τηλεόρασης, ο δημιουργός του «Simpsons» Ματ Γρόερινγκ, ο αγαπημένος των μικρών φίλων Μπάτμαν Άνταμ Γουέστ, οι ηθοποιοί Μαρίσκα Χαργκιτάι και Βάλερι Μπερτινέλι από την σειρά «Law & Order: SVU» καθώς και ο ηθοποιός Γουόλτερ Κόενινγκ από το «Star Trek» είναι μεταξύ των τιμώμενων σταρ.

Τέλος από την μουσική βιομηχανία η εκρηκτική λατίνα Τζένιφερ Λόπεζ θα αποκτήσει και αυτή το αστέρι της μετά από μια πολύχρονη και επιτυχημένη καριέρα.