Ευτυχώς που υπάρχει και η κυρία Τζουντ Σισέ για να βάζει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τις παρεξηγήσεις που δημιουργούνται (πολλάκις εσχάτως) ως προς το ποδοσφαιρικό μέλλον του συζύγου της και πρώτου σκόρερ του Παναθηναϊκού την τελευταία διετία Τζιμπρίλ Σισέ.

Με αφορμή την έντονη φημολογία που ξέσπασε περί οριστικής αποχώρησης του 30χρονου γάλλου φορ από το Τριφύλλι, εξαιτίας της διαφήμισης ενός νυχτερινού κλαμπ της Χαλκίδας που έκανε λόγο για το «ιδανικό αποχαιρετιστήριο πάρτι» παρουσία ως special quest dj του στράικερ των Πρασίνων την ερχόμενη Παρασκευή (24/6), η κυρία Σίσε πήρε το… νόμο στα χέρια της και μέσω του προσωπικού λογαριασμού που διατηρεί στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης twitter έδωσε απαντήσεις.

«Γεια σας. Ο σύζυγός μου, ζήτησε να σας ενημερώσω ότι ουδέποτε ζήτησε να κάνει πάρτι αποχαιρετισμού αυτή την Παρασκευή. Το μόνο που του ζητήθηκε ήταν να παίξει ως DJ» ανέφερε χαρακτηριστικά στο πρώτο… tweet της ημέρας η κυρία Σισέ έπειτα από τον τεράστιο ντόρο που προκλήθηκε σχετικά με ένα απλό μουσικό πάρτι, στο οποίο όμως (προφανώς για διαφημιστικούς λόγους) δόθηκε χαρακτήρας αποχαιρετισμού, όπως αποκάλυψε από το απόγευμα της Δευτέρας το «Βήμα».

Εύλογα η κυρία Σισέ αναρωτήθηκε και πάλι μέσω twitter: «Πως προέκυψε αυτή η φημολογία, είναι πραγματικά αδιανόητο…».

Η αγγλίδα σύζυγος του άσου του Παναθηναϊκού και «μητέρα τεσσάρων θαυμάσιων αγοριών» όπως συνηθίζει να καυχιέται, δεν έμεινε όμως μόνο στο περίφημο πάρτι της Χαλκίδας αλλά εκτελώντας ουσιαστικά χρέη γραφείου Τύπου του Τζιμπρίλ αναφέρθηκε και στις προτάσεις που έχει δεχθεί πέραν της Λάτσιο.

«Υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες εκτός από αυτό του συλλόγου της Ρώμης» απάντησε η κυρία Τζουντ σε ερώτηση οπαδού των Πρασίνων, ενώ πρόσθεσε με νόημα ότι «η απόφαση να φύγει ή να μείνει δεν είναι αποκλειστικό θέμα του Τζιμπρίλ, αλλά εξαρτάται και από την ομάδα του. Αυτή τη στιγμή είναι παίκτης του Παναθηναϊκού»…