«Δεν αντέχω οικονομικά να συνταξιοδοτηθώ» δήλωσε πρόσφατα η γνωστή τραγουδίστρια και στιχουργός Μάριαν Φέιθφουλ, καθώς λατρεύει να απολαμβάνει τις μικρές -ενίοτε και μεγάλες- πολυτέλειες της ζωής της.

Η 65χρονη τραγουδίστρια, η οποία γνωστή για τις μουσικές τις επιτυχίες, αλλά και για την καταστροφική της -όπως αποδείχθηκε τελικά- σχέση με τον Μικ Τζάγκερ την δεκαετία του ’60- παραδέχθηκε ότι δεν έχει καθόλου οικονομίες στην άκρη και ξοδεύει όλα τα χρήματα που βγάζει από τις πωλήσεις των άλμπουμ της, για την εμφάνισή της, τα παπούτσια της και τα συχνά ταξίδια σε κέντρα σπα.

«Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω. Κάνω μια καλή ζωή, γι’ αυτό και δεν μου μένουν χρήματα για να αποταμιεύσω. Είμαι λίγο υπερβολική… Ζω πολύ καλά» εξηγεί.

Και προσθέτει: «Δεν αγοράζω κοκαΐνη, δεν ξοδεύω σε ουίσκι και σαμπάνιες, αλλά έχω και εγώ τις αδυναμίες μου. Μου αρέσει να κάνω πεντικιούρ και μανικιούρ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Και τα ρούχα… Αγαπώ πολύ τα ρούχα, τα παπούτσια… Επίσης έχω ακριβή κομμώτρια… αλλά μου αρέσει. Νομίζω ότι τα αξίζω όλα αυτά».

Ωστόσο, η Μάριαν Φέιθφουλ, η οποία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το 23ο άλμπουμ της, παραδέχεται ότι δεν θα είναι σε θέση να ηχογραφεί για πολύ ακόμη.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει πολλά ακόμη άλμπουμ. Ίσως ένα ακόμη» δήλωσε στο περιοδικό «Spin».