Η ετήσια απονομή βραβείων στις γυναίκες της έβδομης τέχνης, διεξήχθη εχθές το βράδυ (Πέμπτη 17 Ιουνίου) στο Μπέβερλι Χιλς.

Ο συγκεκριμένος θεσμός αναγνωρίζει το έργο των γυναικών στην βιομηχανία του θεάματος, απονέμοντας κάποια τιμητικά βραβεία.

Οικοδέσποινα της βραδιάς «Women in Film Awards» ήταν η Μελίσσα ΜακΚάρθι, η οποία με το γνωστό της χιούμορ, τραγούδησε και χόρεψε σε ραπ ρυθμούς και όπως ήταν αναμενόμενο καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Διάσημες σταρ κάθε γενιάς μεταξύ των οποίων η Ελ Φάνινγκ -η οποία έδειχνε πολύ γλυκιά μέσα στην θαλασσί κεντημένη με στρας τουαλέτα της-, η Κέιτι Χολμς -με κομψό ασπρόμαυρο σύνολο-, οι πρωταγωνίστριες της σειράς NCIS Κότ Ντε Πάμπλο και Πόλυ Πέρετ, η Ανέτ Μπένινγκ με τον σύζυγό της Γουόρεν Μπίτι κ.α έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση.

Με τους δύο μεγάλους τίτλους του θεσμού, το «Crystal Award» και το «Lucy Award» απέσπασαν η Ανέτ Μπένινγκ και ηπρόεδρος του CBS Entertainment Νίνα Τάσλερ, αντίστοιχα, ενώ η Κέτι Χολμς παρέλαβε το βραβείο Women in Film Max Mara «Face of the Future» («πρόσωπο του μέλλοντος»).