Παρ’ ότι η απονομή των μουσικών βραβείων MAD 2011 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως… μια από τα ίδια, φέρνοντας στο προσκήνιο συγκεκριμένους καλλιτέχνες που κάθε φορά σαρώνουν τις διακρίσεις, πρέπει να ομολογήσουμε ότι μια εντυπωσιακή στρατιά εκπροσώπων της ελληνικής σόου-μπιζ παρέλασε από το Tae Kwon Do όπου έγινε η απονομή.

Σάκης Ρουβάς, Αντώνης Ρέμος, Onirama, Ελένη Φουρέιρα (ως πρωτοεμφανιζόμενη) και΄Ελενα Παπαρίζου -η οποία ήταν απούσα στη Σουηδία και επικοινώνησε με το κοινό μέσω βίντεο- ήταν τα πρόσωπα που κυριάρχησαν στην απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε για 8η συνεχή χρονιά με τη χορηγία του Vodafone CU.

Καλλιτέχνες, τηλεοπτικοί αστέρες, μοντέλα, επιχειρηματίες και πολλοί άνθρωποι των παρασκηνίων του χώρου της σόου μπιζ συναντήθηκαν τόσο στις θέσεις του κοινού, όσο και στη σκηνή, όπου πολλοί απ’ αυτούς παρουσίασαν βραβεία.

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση στην on line μετάδοση των βραβείων. Σύμφωνα με στοιχεία των διοργανωτών, 40.000 επισκέπτες καταγράφηκαν στο επίσημο site των βραβείων www.videomusicawards.gr

H 8η απονομή των Mad Video Music Awards 2011 by Vodafone CU θα μεταδοθεί τηλεοπτικά την Τετάρτη 22 Ιουνίου (21.00) από την τηλεόραση του Alpha και το Σάββατο 25/6 (20.00) και σε επανάληψη την Κυριακή 26/6 (10.00) από το Mad TV.