Αυτή είναι η χρονιά της 30χρονης Νάταλι Πόρτμαν. Λίγο πριν το 2011 αρραβωνιάστηκε τον χορογράφο Μπέντζαμιν Μίλεπιντ, το Φεβρουάριο του ίδιου χρόνου κατέκτησε το ΄Οσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία Black Swan (Μαύρος Κύκνος) -στην οποία συνεργάστηκε με τον σύντροφό της- ενώ τώρα έγινε μητέρα ενός υγιέστατου αγοριού σύμφωνα με το περιοδικό «People».

Αυτό είναι το πρώτο παιδί για την Νάταλι Πόρτμαν, η οποία γνωρίστηκε με τον αρραβωνιαστικό της στα γυρίσματα της βραβευμένης ταινίας.

Ήταν το «γούρι» της μητέρας του που στην κοιλιά της Πόρτμαν «γύρισε» όλα τα Φεστιβάλ και τους κόκκινους τάπητες με αφορμή την πολυσυζητημένη ταινία.

Ούτε ρούχα, ωστόσο, ούτε παιδικό δωμάτιο έχει ετοιμαστεί για τον νεογέννητο μπέμπη διότι σύμφωνα με τις εβραϊκές παραδόσεις, τις οποίες ασπάζεται η Νάταλι Πόρτμαν -καθώς είναι βαθιά θρησκευόμενη- είναι γρουσουζιά να ετοιμάζει κανείς ρουχισμό ή δωμάτιο πριν γεννηθεί το μωρό.

«Πάντα κρατούσα την προσωπική μου ζωή προσωπική, αλλά θα σας πω πως είμαι απίστευτα χαρούμενη και νιώθω ευγνώμων γι’ αυτή την εμπειρία», είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.