• Αναζήτηση

Αγανακτισμένοι και αναρχικοί: Αναπόφευκτα επεισόδια

Στις 13.00 ένα μπλοκ αναρχικών κουκουλοφόρων αποσπάστηκε από την πορεία των συνδικαλιστικών οργανώσεων, ανέβηκαν από τη Σταδίου την Βουκουρεστίου και πήραν θέσεις μάχης στην συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Βασ. Σοφίας. Εδώ πριν λίγη ώρα είχαν γίνει περιορισμένης έκτασης επεισόδια ανάμεσα σε αναρχικούς που προσπαθούσαν να περάσουν το τείχος που είχαν στήσει οι αστυνομικοί στην είσοδο της Βουλής. Οι αστυνομικοί απάντησαν με περιορισμένη χρήση δακρυγόνων.

Στις 13.00 ένα μπλοκ αναρχικών κουκουλοφόρων αποσπάστηκε από την πορεία των συνδικαλιστικών οργανώσεων, ανέβηκαν από τη Σταδίου την Βουκουρεστίου και πήραν θέσεις μάχης στην συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Βασ. Σοφίας.

Εδώ πριν λίγη ώρα είχαν γίνει περιορισμένης έκτασης επεισόδια ανάμεσα σε αναρχικούς που προσπαθούσαν να περάσουν το τείχος που είχαν στήσει οι αστυνομικοί στην είσοδο της Βουλής. Οι αστυνομικοί απάντησαν με περιορισμένη χρήση δακρυγόνων.

Οι Αγανακτισμένοι από τα μεγάφωνα καλούσαν τους αναρχικούς να διαφυλάξουν τον ειρηνικό χαρακτήρα των διαδηλώσεων. Λίγο αργότερα υπήρξαν αψιμαχίες ανάμεσα σε αγανακτισμένους και αναρχικούς.

Όλα δείχνουν πως η σημερινή ημέρα δεν θα είναι ειρηνική στην πλατεία.

Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk