• Αναζήτηση
 • «Αγανακτισμένοι» χάκερς επιτέθηκαν στην Προεδρία της Δημοκρατίας

  Για αρκετή ώρα από το μεσημέρι της Τρίτης η επίσημη ιστοσελίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας έμεινε κλειστή. Αιτία η επίθεση που δέχθηκε από χάκερ που υποστηρίζουν τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των πολιτών στις πλατείες της χώρας. Το site της Προεδρίας αντικαταστάθηκε από μία μαύρη σελίδα, στην οποία είχαν αναρτηθεί video από το Υou Tube με στιγμιότυπα από τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα

  Για αρκετή ώρα από το μεσημέρι της Τρίτης η επίσημη ιστοσελίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας έμεινε κλειστή. Αιτία η επίθεση που δέχθηκε από χάκερ που υποστηρίζουν τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των πολιτών στις πλατείες της χώρας. Το site της Προεδρίας αντικαταστάθηκε από μία μαύρη σελίδα, στην οποία είχαν αναρτηθεί video από το Υou Tube με στιγμιότυπα από τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα.
  Υπήρχε και ένα κείμενο που έγραφε: «ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ! Είμαστε εδώ δυνατοί και πολλοί κανείς δεν μπορεί να μας θάψει πλέον κανείς δεν μπορεί να μας εκμεταλλευτεί, μας χρωστάνε δεν τους χρωστάμε, θέλουμε τα όνειρά μας με σάρκα και οστά, θέλουμε να ζήσουμε, θέλουμε να αναπνεύσουμε ελευθερία. Θέλουμε την Ελλάδα στους Έλληνες!!». Το κείμενο φέρει την υπογραφή «_orestis».
  Όπως «Το Βήμα» πληροφορείται δεν θα γίνει τελικά αύριο, ημέρα γενικής απεργίας η επίδοση διαπιστευτηρίων των πρέσβεων της Νότιας Αφρικής, του Βιετνάμ και της Αγίας Έδρας. Τα διαπιστευτήρια των νέων πρέσβεων θα δοθούν άλλη ημέρα.
  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk